“The Καρντάσιανς”! Μάθετε τα πάντα για την εκπομπή του Γρηγόρη και της Μαρίας…

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά καθημερινά στα στούντο ΚΑΠΑ, η προετοιμασία της νέας εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου… Και το όνομα αυτής; “The Καρντάσιανς”, από τα… καρντάσια βεβαίως – βεβαίως, που σημαίνει φίλοι αδελφικοί για όσους δεν κατέχουν και πολύ τα Θεσσαλονικιότικα!

Στην παρέα δε του Γρηγόρη και της Μαρίας, όντως “κλείδωσε” οριστικά και αμετάκλητα αυτή την εβδομάδα και ο Δημήτρης Σταρόβας, γνωστός (και απολαυστικός πάντα) για το… σεσημασμένο καλλιτεχνικό παρελθόν του.

Οπως καταλαβαίνετε φυσικά, πρόκειται για ψυχαγωγική εκπομπή η οποία θα βγαίνει στον αέρα δύο και όχι τρεις φορές την εβδομάδα όπως αρχικά είχε ακουστεί και θα μεταδίδεται prime-time στον ΑΝΤ1, γεγονός που σημαίνει πως η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα κάποια στιγμή από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 το βράδυ ανάλογα με τον προγραμματισμό και όχι μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα δε με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το πλατό θα θυμίζει εσωτερικό σπιτιού, στο οποίο θα δεσπόζει ένας… μισογκρεμισμένος τοίχος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως στο πλατό θα υπάρχει και κοινό.

Οσο τώρα για το ποια είναι η κεντρική ιδέα της εκπομπής εκτός από το να τα κάνουν και τρεις τους… μπάχαλο; Κάθε βράδυ λέει θα είναι μαζί τους στο πλατό ένα ζευγάρι καλεσμένων, οι οποίοι ,όμως, δεν θα έχουν τίποτα,μα τίποτα κοινό μεταξύ τους. Θα είναι σαν να λέμε η… Δύση και η… Ανατολή και οι οποίοι θα κάνουν κουβέντα με τους οικοδεσπότες, ενώ θα περνούν και από διάφορες δοκιμασίες!

Οι “The Καρντάσιανς” θα εισβάλλουν στους δέκτες μας το αργότερο λέει μέχρι τα τέλη του μήνα…


Read More

And More