Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.08.2014 | 12:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Δικαίωση": Ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε για την ολοκαίνουργια σειρά του...

Δικαίωση: Ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε για την ολοκαίνουργια σειρά του...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα! Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να τρέχει ο χρόνος μέχρι την στιγμή που η ολοκαίνουργια τηλεοπτική χρονιά κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας. Ολοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν αρχίσει να επιστρέφουν και πάλι στα τηλεοπτικά τους πόστα και οι τηλεοπτικές μηχανές πήραν και πάλι μπροστά.

Ετσι, προχθές στην κάμερα του Mega μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος και άνοιξε όλα τα τηλεοπτικά χαρτιά του σε σχέση με την brand-new και πολυσυζητημένη σειρά του , "Δικαίωση", από την οποία οι Megaλικοί περιμένουν πολλά αυτό το χειμώνα και κυρίως; Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που είναι και πάντα το κύριο ζητούμενο στο μαγικό γυάλινο κόσμο. 

Ιδού τι μας αποκάλυψε σε σχέση με αυτό το νέο του τηλεοπτικό βήμα...
 
«Σημασία έχει ότι κάθε σειρά που κάνουμε πρέπει να ακολουθεί το κύμα των καιρών, πρέπει να δίνουμε ένα καινούριο ανεβασμένο ποιοτικά αν θέλεις προϊόν, γι' αυτό και αυτή τη σειρά άρχισα να τη σκέφτομαι πριν τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά μου παίρνει τρία με τέσσερα χρόνια. Αυτή τη φορά πήρε τέσσερα.»
 

 
Τι σημαίνει «Δικαίωση»;
 
«Πίσω από τη λέξη «Δικαίωση» κρύβεται μια πολύ μεγάλη ιστορία μιας κοπέλας η οποία θα ζητήσει τη δικαίωση της. Θα ζητήσει δηλασή μέσα από τη ζωή, μέσα από τα γεγονότα και τους μύθους που θα τρέχουν, μια δικαίωση για την προσωπικότητα της, τη δικαίωση για αυτό που έχασε πριν γεννηθεί και δικαίωση για αυτό που έγινε αφού γεννήθηκε.Τολμήσαμε με το κανάλι να κάνουμε ένα προϊόν που είναι φιλόδοξο. Το πρώτο φιλόδοξο προϊόν μετά από πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση»!Ποια είναι η βασική υπόθεση;
 
«Αφορά δύο οικογένειες. Μια λαϊκή και μία αστική. Στη Σύρο λοιπόν, αυτές οι δύο οικογένειες έχουν σύγκρουση συμφερόντων όπως πάντα. Πίσω από όλα είναι τα λεφτά. Τα λεφτά γεννούν πάθη, τα λεφτά γεννούν μίση. Ό,τι και να θέλουμε να πούμε δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό υπάρχει. Πίσω από αυτή την πρώτη πάλη, υπάρχει και μία ταξική πάλι και μια θρησκευτική πάλη. Αυτές οι δύο οικογένειες στη σύγκρουση τους έχουν δύο παιδιά και αυτά είναι τότε πολύ μικρά τεσσάρων με πέντε χρονών. Θα τα δούμε πολύ αργότερα και θα παρακολουθήσουμε  και τις δικές τους ιστορίες. Αυτό θα ήταν πολύ απλό, πλην όμως η βασική μας πρωταγωνίστρια θα κάνει ακόμα ένα παιδί. Αυτό το παιδί θα γίνει κάτω από μυστήριες συνθήκες, αλλά αυτό το τρίτο παιδί θα ζητήσει πρώτο τη δικαίωση για έναν κόσμο που δεν τον γνώρισε όπως θα έπρεπε να τον γνωρίσει»
 

 
Πως δημιουργήθηκε το... παζλ των πρωταγωνιστών;
«Οι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ είναι πάρα πολλοί γιατί η δομή του είναι τέτοια που αρκετοί από τους πρώτους ήρωες του ΄92 στα πρώτα τέσσερα πέντε επεισόδια δυστυχώς πεθαίνουν. Επίσης αρκετοί από τους πρωταγωνιστές παίζουν σε δύο ηλικίες, άρα δεν είναι πάντα οι ίδιοι» λέει ο Δημήτρης Αρβανίτης ο οποίος αποκαλύπτει ότι  όταν αρχίσουν οι δίκες κάθε δέκα επεισόδια προστίθενται δύο γκεστ σταρς, με μια άλλη καινούρια ιστορία που μπαίνει μέσα στις βασικές.»

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:28

Top 10