Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο Bill Cosby…

Εάν είστε λίγο πριν ή λίγο μετά τα σαράντα, τότε σίγουρα στα παιδικά σας χρόνια θα έχετε γελάσει με την καρδιά σας με το «Bill Cosby Show», μια και η επιτυχημένη αμερικανική σειρά με τον απολαυστικό Μπιλ Κόσμπι κάποια στιγμή είχε φιλοξενηθεί και στην ελληνική τηλεόραση.

Μία σειρά η οποία άφησε έντονα τα σημάδια της στην πορεία της ελληνικής τηλεόρασης και, φυσικά, έγραψε τη δική της λαμπερή ιστορία στο βιβλίο της παγκόσμιας τηλεόρασης, αφού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το «The Bill Cosby Show» τη δεκαετία του ’80 ήταν μία ολόκληρη τηλεοπτική εποχή.

Βγήκε στον αέρα το 1984, διήρκεσε μέχρι το 1992, ενώ για πέντε συνεχόμενα χρόνια ήταν η τοπ κωμική σειρά στην αμερικανική τηλεόραση.

Γιατί ο Μπιλ Κόσμπι επιστρέφει στην τηλεόραση στα 76 του χρόνια; Αποφάσισε πως είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμα μία τηλεοπτική πρόκληση. Το νέο του σόου θα έχει τον τίτλο «Far from finished» και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι Comedy Central τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σταντ απ κόμεντι, το οποίο μεταξύ άλλων θα αποτελείται κι από αποσπάσματα της πρόσφατης εμφάνισής του στο «Cerritos Center for the Performing Arts» στην Καλιφόρνια, σε σκηνοθεσία του Robert Townsend.

Οταν ρώτησαν, τον γνωστό ηθοποιό γιατί επέλεξε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, απάντησε: «Γιατί όσων χρόνων κι αν είσαι, το αστείο είναι… αστείο!»

Read More

And More