Η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα συμμετέχει στο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το “Dancing”! Τι έχει συμβεί;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται αυτή την εποχή η προετοιμασία του “Dancing with the stars”, μιας και την Κυριακή 26 του μήνα αναμένεται να γίνει η πολυσυζητημένη πρεμιέρα του μέσα από τον ΑΝΤ1. Οπως ,λοιπόν, ίσως φαντάζεσαι αυτές τις ημέρες οι πάντες τρέχουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για το “Dancing”, μιας και επιθυμούν η πέμπτη τηλεοπτική έκδοση του σόου να βγει στον αέρα και να είναι όλα φροντισμένα στην εντέλεια.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του “Dancing” συμπεριλαμβάνονται και τα γυρίσματα του σχετικού τρέιλερ του σόου, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες στα γυρίσματα αυτά δεν πρόκειται να συμμετέχει η Κάτια Δανδουλάκη.

Ναι, μπορεί να έγινε γνωστό πως η συμμετοχή της Κάτιας στο σόου “κλείδωσε”, ναι μπορεί να έγινε γνωστό πως η Κάτια τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 και θα παραμείνει κανονικά στο παιχνίδι ,όμως, παρόλα αυτά, όχι δεν θα την δούμε στο τρέιλερ που θα έρθει στους δέκτες μας τις επόμενες μέρες. Τι έχει συμβεί;

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια θα βρίσκεται λόγω κάποιων σοβαρών υποχρεώσεών της στο εξωτερικό και έτσι θα είναι αδύνατο να μπορέσει να συμμετέχει και στα γυρίσματα για το τρέιλερ του “Dancing”.

Read More

And More