Παρελθόν για το Mega η “Εμπόλεμη Ζώνη” και το μήνυμα του Σ. Δανέζη !

Θύμα της κρίσης έπεσε και ο Σωτήρης Δανέζης ! Βλέπετε, η “Εμπόλεμη Ζωνη” δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια από την αναμέτρησή της με την οικονομική κρίση και έτσι κάπου εδώ τελειώνει το τηλεοπτικό της ταξίδι. Το Mega – όπως και όλα τα κανάλια άλλωστε – διανύει εξαιρετικά χαλεπούς καιρούς, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ως γνωστόν τις περικοπές !

Ετσι, από την στιγμή που το Μεγάλο Κανάλι δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του το βάρος της κρίσης, έχει αρχίσει το… “κούρεμα”, από το οποίο δεν τα κατάφερε να γλιτώσει ούτε η γνωστή και άκρως ενδιαφέρυσα εκπομπή του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τα social media, θέλησε σήμερα να στείλει τον δικό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια “ταξίδεψαν” μαζί του στις τέσσερις άκρες του πλανήτη !

“Βαδίσαμε μαζί στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη και μοιραστήκαμε περισσότερες από 85 ιστορίες και ανθρώπινες περιπέτειες. Ελπίζω κοντά μας να πλουτίσατε τις γνώσεις σας, να διευρύνατε τους ορίζοντές σας και να ακονίσατε την αντίληψή σας για τον κόσμο που ζούμε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας αυτά τα εννέα χρόνια. Στην εποχή που ζούμε οφείλουμε σε κάθε τέλος να κάνουμε μια καινούργια αρχή…”

Κρίμα… Και έπεται και συνέχεια, μιας και διακρίνεται χλωμό το μέλλον κι άλλων ενημερωτικών εκπομπών του Mega !!!

Read More

And More