Χρ. Δάντης: “Το “My Number One” είναι δικό μου”!

Τελικά φαίνεται πρώτον ότι ο Χρήστος Δάντης δεν τον βάζει έτσι εύκολα κάτω και δεύτερον πως αυτή η διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάνο Ψαλτάκη, δεν θα πάρει τέλος έτσι εύκολα!

Την περασμένη εβδομάδα ως γνωστόν βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία ο Μάνος Ψαλτάκης δικαιωνόταν, μιας και το δικαστήριο έκρινε πως η σύνθεση του “My number one”, ανήκει τελικά σε εκείνον και όχι στον Χρήστο Δάντη. Η απόφαση αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσαι σάλο και έτσι αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το “ΟΚ” όπου και φιλοξενεί συνέντευξη του Χρήστου Δάντη, μέσα από την οποία ο καλλιτέχνης εξακολουθεί να υποστηρίζει πως το τραγούδι της Ελενας Παπαρίζου με το οποίο σηκώσαμε και την… κούπα στην Γιουροβίζιον είναι δικό του, είναι δικής του εμπνεύσεως. Χαρακτηριστικά δήλωσε :

“Δεν είμαι πλήρως ενήμερος γιατί δεν έχω την απόφαση του δικαστηρίου στα χέρια μου. Αυτή η μάχη δεν έχει τελειώσει. Είναι η πρώτη δικαστική απόφαση και τη σέβομαι, αλλά έχω το δικαίωμα να ασκήσω έφεση και θα το κάνω. Το τραγούδι είναι αναμφισβήτητα δικό μου…”

Read More

And More