Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.04.2015 | 13:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Δικαίωση": Θα... χυθεί αίμα! Σκοτεινά σχέδια δολοφονίας προσεχώς...

Δικαίωση: Θα... χυθεί αίμα! Σκοτεινά σχέδια δολοφονίας προσεχώς...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Συγκλονιστικές εξείξεις και απίστευτες ανατροπές έρχονται προσεχώς στη «Δικαίωση», μιας και σκοτεινά σχέδια δολοφονίας καταστρώνονται και αναμένεται τα επόμενα επεισόδια να βαφτούν με αίμα! Ολα ξεκινούν από τον Ασίμ, οοποίος απαγάγει τη Νατάσα, τη στιγμή που η Βάλια καταστρώνει τη δολοφονία της αγαπημένης της φίλης.
 
Ο Ασίμ τα ρισκάρει όλα για όλα και τυφλωμένος από έρωτα απάγει τη Νατάσα. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέου ανακοινώνει στη Βάλια πως ήρθε η σειρά της να αναλάβει έναν φόνο... αυτόν της Ανθής. Η Νατάσα τα βάζει με τον Ασίμ για την απερισκεψία του να την απάγει και να φύγουν από την έπαυλη του Ανδρέου.
 
Την ίδια ώρα ο «Πρίγκιπας» οργανώνει το σχέδιο δολοφονίας της Ανθής κι εξηγεί στη Βάλια πως θα το κάνουν να φανεί σαν έγκλημα πάθους και θα το φορτώσουν στον Χρηστίδη. Ο «Πρίγκιπας» συνειδητοποιεί πως ο Σάκης με τη Νατάσα άργησαν κι αρχίζει να τους ψάχνει. Ο Σάκης ενημερώνει τον «Πρίγκιπα» ότι η Νατάσα το έσκασε με τον Ασίμ. Ο εκδοτικός οίκος εξηγεί στην Ανθή πως δεν μπορεί να εκδώσει το χειρόγραφο χωρίς τη νομική συναίνεση της Ελλης και της προτείνει να το πάει στον εισαγγελέα ή σε κάποιον δημοσιογράφο.
 

 
Παράλληλα, η Βάλια βάζει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο δολοφονίας και καλεί την πρώην κολλητή της φίλη στο θέατρο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάριος φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Χρηστίδη ότι η Ανθή τον κοροϊδεύει. Η Βάλια παρακαλάει την Ανθή να μείνει και να τη βοηθήσει μέχρι την πρεμιέρα, μιας και η Ελλη δεν είναι σε θέση να το κάνει. Η Ανθή αρχικά αρνείται, αλλά η Βάλια την πείθει να μείνει για δύο μέρες.
 
Στο μεταξύ ο Ασίμ ζητάει τη βοήθεια της Μυρτώς και του Χρήστου, ενώ ο «Πρίγκιπας» στέλνει τους μπράβους να βρουν τη μάνα του στη Σύρο, χωρίς να ξέρει ότι ο Ασίμ έχει ειδοποιήσει την Αφροδίτη να εξαφανιστεί.
 
Ο Χρηστίδης βρίσκει την Ανθή στο θέατρο και γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει καβγάς και η Βάλια τούς παρασέρνει στο καμαρίνι, όπου και ο χώρος βιντεοσκοπείται. Η Ανθή και ο Χρηστίδης μαλώνουν άσχημα και χωρίζουν, ενώ όλα βέβαια έχουν μαγνητοσκοπηθεί από την αδίστακτη θεατρίνα.
 

 
Η Ανθή συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό ήταν παγίδα της Βάλιας και την απειλεί πως θα το πληρώσει, δίνοντας στη Βάλια το απαραίτητο κίνητρο για τον φόνο. Η Ανθή, σε έξαλλη κατάσταση, κάνει έφοδο στο γραφείο του Χρηστίδη και του ομολογεί τα εγκλήματα της Βάλιας.

Ο Χρηστίδης την πιέζει να του αποκαλύψει την ταυτότητα της κόρης του Νικηφόρου, για να έχει κάτι στα χέρια του, αλλά η Ανθή αρνείται και προστατεύει την Ελλη. Το τέλος της Ανθής βρίσκεται πλέον πολύ κοντά...

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:30

Top 10