“Δικαίωση” ή “Ταμάμ”; Οι τηλεθεατές είδαν χθες βράδυ την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Mega ή την κωμωδία του ΑΝΤ1;

Αν νομίζεις πως το τηλεοπτικό ντέρμπι αυτής της χρονιάς ξεκινά το πρωί και ολοκληρώνεται πρωί ή άντε λίγο πιο μετά, κάπου εκεί γύρω στο μεσημεράκι, κάνεις λάθος. Το τηλεοπτικό ντέρμπι ξεκινά όντως πρωί και σιγά – σιγά ο διαιτητής θα το λήγει αργά το βράδυ, μιας και σιγά – σιγά έχει αρχίσει να παρουσιάζεται στους δέκτες μας και το brand-new prime-time των καναλιών, με αποτέλεσμα να… φουντώνουν οι χοροί και το βράδυ.

Ετσι, χθες είχαμε την πρώτη σημαντική, βραδινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1, μιας και δύο από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της νέας σεζόν, διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Χθες το βράδυ είχαμε από την μία μεριά στο Mega την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης “Δικαίωσης” του Κώστα Αρβανίτη και την ίδια ώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου, έπαιζε το φρέσκο και πολύ ευχάριστο “Ταμάμ”, το οποίο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την περασμένη εβδομάδα.

Η “Δικαίωση” ,λοιπόν, του Mega κατάφερε να κερδίσει το άκρως ικανοποιητικό 22,9% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασε το 19,5%. Βέβαια, για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, σε ότι έχει να κάνει με την “Δικαίωση” σαφέστατα και περίμενα πιο… θεαματικές επιδόσεις, μιας και μιλάμε για ένα φορμάτ το οποίο το Μεγάλο Κανάλι στήριξε και προώθησε πάαααρα πολύ όλο το καλοκαίρι, όπως επίσης μιλάμε και για μία δουλειά η οποία έχει στη διάθεσή της ένα μεγαλύτερο μπάτζετ, γεγονός που σε κάνει αυτόματα να περιμένεις και πολλά περισσότερα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα, το “Ταμάμ” σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 20,7%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών άγγιξε το 22,4%. Σε ότι έχει να κάνει πάντως με το “Ταμάμ”, σαφέστατα και πρόκειται για μία σειρά πιο… χαμηλών τόνων, σαφέστατα και πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική δουλειά από την “Δικαίωση”, όμως, θαρρώ πως είναι μία σειρά γεμάτη γλύκα, χιούμορ, ρομαντισμό, την οποία αν θες να περάσεις ένα πιο χαλαρό και ευχάριστο βράδυ, σου την συστήνω ανεπιφύλακτα.


Read More

And More