Τέλος η Άννα Δρούζα από τον ΣΚΑΙ – Όλο το παρασκήνιο

Ούτε ο κομήτης του… Χάρλει να ήταν το “Μπορώ”! Ετσι ξαφνικά εμφανίστηκε στην τηλεοπτική ζωή μας από το πουθενά, τηλέ-αψυχολόγητα, μεσούσης της σεζόν και έτσι επίσης ξαφνικά έγινε… μαγική εικόνα, μιας και είναι η πρώτη εκπομπή στα ιστορικά τηλεοπτικά χρονικά που μετρά μόνο τέσσερις μέρες ζωής. Πως έγινε αυτό; Κανείς δεν θέλησε να της δώσει παραπάνω χρονικά περιθώρια και την ευκαιρία να μπορέσει να τηλε-προσαρμοστεί και να δει την δυναμική που θα μπορούσε να αναπτύξει και την πορεία που θα μπορούσε να διαγράψει στην συνέχεια, στους πίνακες τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια, η Αννα Δρούζα πλέον δεν θα… “Μπορεί” στον ΣΚΑΙ, μιας και ο ΣΚΑΙ απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα πρώτον δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και δεύτερον γιατί δεν τρελάθηκε λέει και με το αποτέλεσμα που βγήκε δύο μέρες στον αέρα, αφού παρουσιάστρια και κανάλι είχαν μάλλον διαφορετικές τηλεοπτικές προτεραιότητες και κοσμοθεωρίες!

Και η αλήθεια είναι πως αυτή η τηλεοπτική επιστροφή του “Μπορώ”, μεταξύ άλλων προβλημάτων που είχε, μύριζε και πολύ… ναφθαλίνη βρε παιδί μου, σε μία εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν διαρκώς με ιλιγγιώδεις ρυθμούς! Με άλλα λόγια είχαμε να κάνουμε αναμφισβήτητα με ένα άκρως απογοητευτικό τηλεοπτικό comeback!

Επίσης, το “Μπορώ” αποδείχθηκε ιδιαίτερο ακριβό… “άθλημα” για τον ΣΚΑΙ σε καιρούς κρίσης, ενώ οι κακές γλώσσες οργιάζουν πως ο υπεροβολικός… “αέρας” και οι “περίεργες” συμπεριφορές από το δυναμικό της εκπομπής ήταν κάτι που ξένισε αφόρητα το κανάλι! Οι εποχές για τηλε-βεντετισμούς, καλάμια, υστερίες και αέρηδες εκατό καρδηναλίων έχουν περάσει – ευτυχώς για όλους – ανεπιστρεπτί! Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες κακές γλώσσες -, έφτασαν στο σημείο να ενοχλήσουν σφόδρα και τα… εντελώς υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του σταθμού, με αποτέλεσμα να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις που ελήφθησαν λίγες ώρες νωρίτερα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις την Πέμπτη έγινε ολόκληρη διαδικασία για να υπάρχει σε όλο τον όροφο που βρισκόταν το γραφείο της εκπομπής ασύρματη σύνδεση με το Internet, μιας και ήθελαν λέεει να υπάρχει σήμα WIFI παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή, γιατί το αντίθετο τους φαινόταν αδιανόητο.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, το “Μπορώ” κατέβασε ρολά, χαρίζοντας στην οικοδέσποινά του μία πολύ πικρή, τηλεοπτική εμπειρία.


Read More

And More