“Εκδρομή”: Επεσαν οι τίτλοι του τέλους!

“Εκδρομή” ήταν και πέρασε! Μετά από περίπου έξι ολόκληρους μήνες εντατικών γυρισμάτων στην Βόρεια Ελλάδα, η ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1, “Εκδρομή”, έριξε αυλαία. Ναι, η προετοιμασία της ολοκαίνουργιας αυτής σειράς του Αλέξανδρου Πανταζούδη, η οποία συνδυάζει το μυστήριο με το σασπένς (και οι περισσότεροι που έχουν παρακολουθήσει κάποιες σκηνές της μου λένε πως έχουμε να κάνουμε με μία πολύ δυνατή και ιδιαίτερη πρόταση που μπορει αυτή την σεζόν να κλέψει τις εντυπώσεις), ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα για το τέλος των γυρισμάτων ενημερωθήκαμε και μέσω των social media και όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες, μετά από σχετικό μήνυμα του υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κώστα Τσολάκη.

Ο Κώστας Τσολάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε μία χαρακτηριστική φωτογραφία από το γύρισμα και έγραψε: «Τελείωσαν τα γυρίσματα της νέας μας σειράς ΕΚΔΡΟΜΗ που αναμένεται να “κλέψει” την παράσταση τη νεα τηλεοπτική σεζον στον @ant1tv . Περισσοτερο απο έξι μήνες στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και οι συνεργατες του, αναγνωρισμένοι και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί μαζι με την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών και ανθρώπων της παραγωγής γύρισαν μια εξαιρετικη σειρα μυστηρίου που ειναι βέβαιο οτι θα συζητηθεί τη νεα σεζον».

Read More

And More