Η Ελένη απομακρύνει την Αντωνία από το πάνελ της; Ποια είναι η αλήθεια;

Ενα τρελό όργιο φημών μας έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και την Αντωνία Καλλιμούκου. Ενα όργιο φημών, το οποίο μέρα με την μέρα όσο πάει και φουντώνει, παρουσιάζοντας τις σχέσεις των δύο γυναικών να είναι κάτι παραπάνω από ψυχραμένες και να οδηγούνται σε… τηλε-διαζύγιο !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα ακούγονται και γράφονται αυτή την εποχή, η λαμπερή παρουσιάστρια λέει, είναι δυσαρεστημένη από την παρουσία της Αντωνίας στην εκπομπή της. Και είναι δυσαρεστημένη γιατί υποτίθεται πως η άφιξή της στο πάνελ της “Ελένης” δεν είχε τόσο… δυναμικά αποτελέσματα όσο περίμενε και πως η Αντωνία αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των τηλεπτικών περιστάσεων.

Μάλιστα – σύμφωνα πάντα με την ίδια φημολογία – η Ελένη ζήτησε λέει από την παραγωγή της εκπομπή της, να απομακρυνθεί τελικά η Αντωνία και την θέση της να πάρει η Ευαγγελία Αραβανή, μετά και την αποχώρησή της από το “Μες την καλή χαρά” ! Είναι ,όμως, αλήθεια έτσι τα πράγματα;

Μετά ,όμως, από ένα σχετικό ρεπορτάζ που έκανα εκεί στην Κάντζα, – συγνώμη που θα δυσαρεστήσω κάποιους – , όλα αυτά που ακούγονται, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, μιας και δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως θέμα με την Αντωνία και φυσικά δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως θέμα για την αντικατάστασή της.

“Είναι αστεία όλα αυτά που ακούγονται. Η Ελένη δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Αντωνία”, λέει στο “TLIFE” υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και προσθέτει :

“Η Ελένη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε δεν τίθεται και θέμα απομάκρυνσης της Αντωνίας από το πάνελ. Τώρα όλα αυτά που ακούστηκαν για την Ευαγγελία, υποθέτω πως κάποιοι τα… εμπνεύστηκαν, μετά την απρόσμενη έξοδό της από το “Μες την καλή χαρά”…”


Read More

And More