Η ολοκαίνουργια “10η Εντολή” είναι έτοιμη και κάνει πρεμιέρα! Μάθε το πότε…

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με νέο κύκλο αυτοτελών επεισοδίων της «10ης Εντολής». Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, στις 22:45, η «10η Εντολή» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha με τον τέταρτο κύκλο της. Πρώτη ιστορία, η ιστορία της Μαρίας…
Επεισόδιο: «Σιωπή»
Η κωφάλαλη Μαρία και άλλες τρεις, σχεδόν ανήλικες, κοπέλες είναι μετανάστριες, θύματα του «trafficking» και του παράνομου δουλεμπορίου. Ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και εργάζονται καταναγκαστικά ως ιερόδουλες σ’ ένα «σπίτι» που ανήκει στην Θεώνη.

Η κυριαρχία της Θεώνης και η εξουσία που ασκεί στα κορίτσια είναι απόλυτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ’ το αδιέξοδό της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή…

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ υπογράφει και το σενάριο της συγκεκριμένης ιστορίας. Το καστ συνθέτουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Θεώνη), Λένα Παπαληγούρα (Μαρία), Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ), Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας).
Παραγωγή: Frenzy Films – Πάνος Κοκκινόπουλος, Μπέση Βουδούρη

Read More

And More