Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.04.2015 | 18:20
Νάνσυ Νικολαΐδου

"10η Εντολή": Αυτό είναι το επεισόδιο που θα παίξει σήμερα στον Alpha!

10η Εντολή: Αυτό είναι το επεισόδιο που θα παίξει σήμερα στον Alpha!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η Λήδα μόλις έχει χωρίσει με τον άντρα της τον Κώστα. Δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό τους και κυρίως το γεγονός ότι εκείνος έφυγε για μια άλλη γυναίκα. Απελπισμένη στρέφεται σε κάποια μέντιουμ που υπόσχονται άμεση λύση στο πρόβλημά της και την επιστροφή του Κώστα στην αγκαλιά της.

Παρά τους αρχικούς δισταγμούς της, η Λήδα πείθεται από τα μέντιουμ – την Αιμιλία και τον γιο της Δημήτρη – ότι είναι άνθρωποι χαρισματικοί κι ότι οι πράξεις τους έχουν την ευλογία του Θεού. Οι επισκέψεις της Λήδας πληθαίνουν. Τα μέντιουμ της αποσπούν χρηματικά ποσά που ολοένα αυξάνονται, με τη δικαιολογία ότι «η άλλη γυναίκα έχει δέσει τον Κώστα με μάγια ισχυρά».Η Λήδα κάνει ό,τι της ζητούν μέχρι τη στιγμή που η Αιμιλία και ο Δημήτρης προσπαθούν να την πείσουν να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια μαζί τους με την επίφαση του εξαγνισμού, της κάθαρσης. Η Λήδα είναι αποφασισμένη να «λύσει» τα μάγια με τον δικό της τρόπο. 
 
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Το καστ συνθέτουν οι Μυρτώ Αλικάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Στέλιος Μάινας, Μιχάλης Σαράντης, Ηρώ Πεκτέση, Τατιάνα Μελίδου, Ελένη Αποστολοπούλου.
 
«10η Εντολή» Γιατί τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από την πραγματικότητα.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10