Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.10.2012 | 15:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τι απαντά επισήμως η διοίκηση της ΕΡΤ για την παύση Αρβανίτη-Κατσίμη !

Τι απαντά επισήμως η διοίκηση της ΕΡΤ για την παύση Αρβανίτη-Κατσίμη !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί με την απόφαση της ΕΡΤ να παύσει με συνοπτικές διαδικασίες το δίδυμο των Αρβανίτη - Κατσίμη απο την παρουσίαση της "Πρωινής Ενημέρωσης", μετά τα σχόλια που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι σε σχέση με ένα δημοσίευμα της "Γκάρντιαν" και τον Νίκο Δένδια και τα οποία προφανέστατα δεν άρεσαν στους υψηλά ιστάμενους, η δημόσια τηλεόραση φρόντισε να στείλει και την επίσημη ανακοίνωσή της γι ΄αυτή της την πρωινή... πρωτοβουλία !

"...Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής ‘ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης..."Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10