Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.11.2012 | 18:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αρβανίτης - Κατσίμη : Από αύριο το πρωί θα βρίσκονται και πάλι στο τηλεοπτικό τους πόστο ! Τι λένε στην κοινή ανακοίνωσή τους ;

Αρβανίτης - Κατσίμη : Από αύριο το πρωί θα βρίσκονται και πάλι στο τηλεοπτικό τους πόστο ! Τι λένε στην κοινή ανακοίνωσή τους ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τέλος καλό, όλα καλά; Ετσι, φαίνεται ! Ο λόγος ; Ο λόγος για το... εξοστρακισμένο πρωινό δίδυμο της ΕΡΤ που από αύριο το πρωί θα βρίσκεται κανονικά και πάλι στο τηλεοπτικό του πόστο και στο τιμόνι της παρουσίασης της καθημερινής εκπομπής της ΝΕΤ ,"Πρωινή Ενημέρωση" !

Την ευχάριστη αυτή είδηση μας την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος και μας παραχώρησε προς δημοσίευση και την κοινή ανακοίνωση που έβγαλε μαζί με την Μαριλένα Κατσίμη το μεσημέρι, στην γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο. Ανακοίνωση κατά την διάρκεια της οποίας μας αποκαλύπτουν το ραντεβού που είχαν με τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο, από το οποίο και προέκυψε η απόφαση να επιστρέψουν κανονικά από αύριο το πρωί στις θέσεις τους.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία να επισημάνουμε, είναι η διαβεβαίωση που έδωσε στους δύο δημοσιογράφους ο Αιμίλιος Λιάτσος, πως "η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή..." !

"...Συναντηθήκαμε σήμερα 13 Νοεμβρίου με τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ κύριο Αιμίλιο Λιάτσο. Αφού δόθηκαν σε συναδελφικό κλίμα οι αμοιβαίες εξηγήσεις, ο κύριος Λιάτσος μας ανακοίνωσε την πρόθεση του, να ξεκινήσει και πάλι η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση». Διευκρινίσαμε στον γενικό διευθυντή ενημέρωσης, ότι στις συνεντεύξεις μας που δόθηκαν στον Τύπο εξαιτίας της διακοπής της εκπομπής, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να θίξουμε τον ίδιο, επαγγελματικά ή προσωπικά. Στη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε ότι κοινή μας επιδίωξη είναι η εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ προς όφελος των ελλήνων πολιτών που τη στηρίζουν και την εμπιστεύονται. Η «Πρωινή Ενημέρωση», σύμφωνα με την διαβεβαίωση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης, θα συνεχιστεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή..."

Κώστας Αρβανίτης, μέλος ΕΣΗΕΑ
Μαριλένα Κατσίμη, μέλος ΕΣΗΕΑ

 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10