Απίστευτο : Η ΕΡΤ δίνει για το Eurobasket 5.000.000 ευρώ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό ή μάλλον… ΕΡΤικό! Σήμερα ήταν η μέρα συνάντησης όλων εκείνων των καναλιών που ενδιαφέρονται να “χτυπήσουν” τα δικαιώματα μετάδοσης του Eurobasket. Μία συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας για ακόμα μία φορά η ΕΡΤ κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να εντυπωσιάσει με τις… xlarge διαθέσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση αυτή έγινε για να διεκδικήσουν τα κανάλια τα δικαιώματα μετάδοσης του Eurompasket για τον επόμενο έναν χρόνο , δηλαδή , για τον χρόνο 2014-2015. Στην συνάντηση παραυρέθηκαν και ο ΑΝΤ1 μαζί με τον ΟΤΕ TV όπου έκαναν κοινή προσφορά ύψους 1.000.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσουν τα δικαιώματα της μετάδοσης της συγκεκριμένης διοργάνωσης για το παραπάνω χρονικό διάστημα, όμως, εκεί βρέθηκε και η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ βρέθηκε διεκδικώντας μάλιστα στο Eurobasket των τρίων επόμενων διοργανώσεων (πράγμα που σημαίνει πως αυτό μπορεί να έχει ένα βάθος χρόνου μέχρι και 5ετία) προσφέροντας το τρελό ποσό των 5.000.000 ευρώ ! Πιο συγκεκρινένα; 4.200.000 για την διοργάνωση και 800.000 ευρώ για διαφημιστικό χρόνο.

Και είναι απορίας άξιο πως σε τέτοιες εποχές η δημόσια τηλεόραση είναι τόσο… ανοιχτοχέρα και εν συνεχεία πως μπορεί να επενδύσει σε ένα βάθος χρόνου μέχρι και 5ετίας, όταν κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του τηλε-ξημερώνει. Εδώ δεν είμαστε σίγουροι αν του χρόνου υπάρχει ΕΡΤ και αν υπάρχει κάτω από ποιο καθεστώς θα συμβαίνει αυτό και τι μορφή και έκταση θα έχει και οι ΕΡΤικοί σπεύσουν να χτυπήσουν διοργανώσεις μέχρι και για το… 2018-2019 και βάλε !!!

Read More

And More