Παρουσιαστής του φετινού ημιτελικού της Eurovision o Γ. Καπουτζίδης. Το ραντεβού της Δ. Βανδή με το MAD…

Ο επιμένων νικά ! Λέγε, λέγε, λέγε τα κατάφεραν οι άνθρωποι της ΕΡΤ και του MAD και έπεισαν τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλάβει και πάλι τα ηνία της παρουσίασης της φετινής Eurovision… Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός θα είναι ο οικοδεσπότης του εγχώριου ημιτελικού, μιας και ως γνωστόν η αγάπη του για τον διεθνή, μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού είναι τόσο μεγάλη που τον ανάγκασε να πει το μεγάλο “ναι”.

Και οι εκπλήξεις της ΕΡΤ και του MAD δεν σταματούν εδώ… Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος να έχει στο πλευρό του την συγκεκριμένη βραδιά και ένα σούπερ λαμπερό πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Δέσποινα Βανδή, η οποία σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, σήμερα το πρωί δέχτηκε την επίσημη πρόταση των ΕΡΤικών και του MAD και το απόγευμα αναμένεται να προχωρήσει σε ραντεβού με τους υπευθύνους του νεανικού καναλιού, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες λένε, πως η Δέσποινα είναι ιδιαίτερα θετική με την συγκεκριμένη πρόταση και πως το πιο πιθανό είναι να το τολμήσει και να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική της καριέρα και τον ρόλο της παρουσιάστριας για το… χατίρι της Eurovision !

Οσο για το πότε τελικά θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα φετινά τραγούδια που θα διεκδικήσουν την ψήφο της προτίμησής μας; Τα κομμάτια θα ανακοινωθούν την Τετάρτη το μεσημέρι στη 1.30, σε ειδική εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Read More

And More