Πέτρος Φιλιππίδης VS Γιάννη Μπέζου! Ποιος κέρδισε χθες βράδυ το στοίχημα της τηλεθέασης;

Πέτρος Φιλιππίδης VS Γιάννη Μπέζου και τούμπαλιν! Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί και καλοί φίλοι χθες το βράδυ διασταύρωσαν τα τηλεοπτικά τους ξίφη για τα μάτια της τηλεθέασης!

Δύο ηθοποιοί που τους έχει λατρέψει ο κόσμος, δύο ηθοποιοί που κατά καιρούς έχουν κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινα, χθες το βράδυ για πρώτη φορά βρέθηκαν απέναντι και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πως ακριβώς μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε το ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, μιας και ας μην ξεχνάμε πως εκτός όλων των άλλων οι “Καλές Δουλειές” στον ΑΝΤ1 έκαναν και πρεμιέρα.

Ετσι, έχουμε και λέμε… Τα σκήπτρα της τηλεθέασης κατάφερε να τα κρατήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης μιας και ο κόσμος εννοείται πως δεν γύρισε την πλάτη στην νέα του τηλεοπτική πρόταση. Αποτέλεσμα; Οι “Καλές Δουλειές” μπορεί να μην προκάλεσαν… τηλεοπτική φρενίτιδα (όπως είχε προκαλέσει για παράδειγμα στο παρελθόν το “50-50”) ,όμως, τα πήγαν αρκετά καλά, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 26,3% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασαν το 28,4%.

Την ίδια ώρα “Το σπίτι της Εμμας” εννοείται πως κλονίστηκε από την Αντεννική πρεμιέρα, μιας και η δυναμική του στους πίνακες τηλεθέασης μειώθηκε αισθητά και έτσι είδαμε τις περιπέτειες του “Αρχοντή” κατά μέσο όρο να κερδίζουν το 21,1% και στα νεανικά κοινά να κερδίζουν μόλις το 20,8%.

Παρόλα αυτά είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, μιας και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να διαπιστώσουμε το ποια θα είναι τελικά η… φόρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης και πως αυτή θα επηρεάσει τον ανταγωνισμό.


Read More

And More