Ναταλία Γερμανού: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

Οπως ο δολοφόνος επιστρέφει στο τόπο του… εγκλήματος, έτσι και η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον τόπο του τηλεοπτικού εγκλήματος, τουτέστιν; Στον ΑΝΤ1! Ναι, ναι, μετά το βελούδινο διαζύγιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται και πάλι σε κατάσταση… φλερτ με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Τι; Αν αποχωρεί από το “Ε΅”; Οχι, καλέ μην πάει ο νου σου στο κακό και στο πονηρό, απλά το Ναταλάκι είπε να πεταχτεί και να κάνει μία φιλική επίσκεψη στους Αντεννικούς, αποδεικνύοντας μεταξύ άλλων πως οι σχέσεις με το συγκεκριμένο κανάλι και με τους ανθρώπους του εξακολουθούν να είναι φιλικές.

Η Ναταλία Γερμανού ,λοιπόν, αυτές τις ημέρες σε καθημερινή βάση περνά την πόρτα του ΑΝΤ1, γιατί δέχτηκε την πρόταση-πρόσκληση του καναλιού, την Κυριακή το βράδυ στο μεγάλο ημιτελικό του “Dancing with the stars 5”, να κάνει μία εντυπωσιακή, χορευτική εμφάνιση. Με άλλα λόγια; Ναι, θα δούμε την Ναταλία όπως δεν την έχουμε ξανά δει.

Η Ναταλία Γερμανού ,λοιπόν, ξανάρχεται στον ΑΝΤ1, γι ΄αυτό και από χθες μέσα από τη συχνότητα του καναλιού, βλέπουμε να παίζει ένα σύντομο teaser – τρέιλερ με τη παρουσιάστρια καθισμένη οκλαδόν, να μας λέει :
«Εγώ θα χορεύω εδώ. Και εκείνοι που θα κάθονται εκεί δεν θα έχουν καμία άλλη επιλογή παρά να μου βάλουν 10»!

Πιο συγκεκριμένα δε, θα τη δούμε να χορεύει σε ρόλο guest σε μια ομαδική χορογραφία της Γκαλένα Βελίκοβα όπου όπως έγινε και με την Φαίη Σκορδά, εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο και θα πλαισιώνεται από χορεύτριες.

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως η Σαββατιάτικη εκπομπή της στο “Ε” είναι ήδη έτοιμη, μιας και δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε το ραντεβού μας μαζί της αυτή την εβδομάδα!

Γιώργος Πολυχρονίου, Έφη Πίκουλα και Λίτσα Γιαγκούση μιλούν και εξομολογούνται στη Ναταλία μερικά από τα τόσα που έχουν ζήσει στις πολύχρονες καριέρες τους. Ο Γιώργος Πολυχρονίου εξηγεί γιατί του έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό «πολυεργαλείο»! Παρουσιαστής μερικών από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στην τηλεόραση, μιλάει για τα χρόνια του Τροχού της Τύχης και της Mega Banca και εξηγεί πώς ανακάλυψε τον Αντώνη Ρέμο.
Η Έφη Πίκουλα μας μεταφέρει στην εποχή των ταινιών του Γιάννη Δαλιανίδη, στα πλατό της ‘Λάμψης’ του Νίκου Φώσκολου και θυμάται στιγμές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, η Λίτσα Γιαγκούση αναφέρεται για πρώτη φορά στους λόγους που την ‘’ανάγκασαν’’ να ελαττώσει τις εμφανίσεις της στις πίστες ενώ τραγουδάει live τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
‘’Μη χανόμαστε’’ το Σάββατο 17.1 στις 23.00 με τη Ναταλία Γερμανού στο E TV.

Read More

And More