“Γυναίκες”: Μάθε τα νέα πρόσωπα και όλες τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε άμεσα!

Αλλαγές εκ ΄βάθρων έρχονται προσεχώς στις “Γυναίκες” του Epsilon. Το καθημερινό, απογευματινό μαγκαζίνο του καναλιού του Περιστερίου μπαίνει ως γνωστόν σε νέα ρότα, μιας και μέχρι τώρα και δεν έτυχε και δεν πέτυχε.

Ετσι, οι άνθρωποι του καναλιού σκέφτηκαν πως για την ώρα μπορεί να χάνουν την τηλεοπτική μάχη, όμως, δεν έχουν χάσει και τον πόλεμο και αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να αλλάξουν τηλεοπτική στρατηγική και να περάσουν στην αντεπίθεση.

Αποτέλεσμα; Η εκπομπή πλέον αποκτά καθαρά κοινωνικό και ψυχολογικό χαρακτήρα. Τόσο η Νόνη Δούνια, όσο και η Δέσποινα Καμπούρη θα επιχειρήσουν να σκύψουν πάνω από σοβαρά κοινωνικά θέματα και να βάλουν στο τηλεοπτικό τραπέζι θέματα και ερωτήματα που καίνε.

Αυτός είναι και ο λόγος που σιγά-σιγά θα δούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αλλάζει ολοκληρωτικά μορφή και νέα πρόσωπα να έρχονται να καθίσουν δίπλα στις δύο κυρίες. Ποια πρόσωπα είναι αυτά; Καταξιωμένοι επιστήμονες, ψυχολόγοι, γιατροί, κοινωνιολόγοι, ενώ στην εκπομπή θα υπάρξει ακόμα μία σημαντική και καίρια αλλαγή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατά την διάρκεια των “Γυναικών” θα βγαίνουν στον αέρα και πολλές τηλεοπτικές γραμμές – μαρτυρίες, έτσι ώστε να καταγράφονται live όλα τα προβλήματα των τηλεθεατών που θα θέλουν να καταθέσουν στην εκπομπή και να μοιραστούν και μαζί μας.

Και κάπως έτσι όλοι ελπίζουν η συγκεκριμένη εκπομπή να… “κοιτάξει μπροστά” στους πίνακες τηλεθέασης. Μωρέ όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν!

Πάντως, καλή και έξυπνη σκέψη… Για να δούμε κατά πόσο θα αποδώσει και στη πράξη!

Read More

And More