Κατατροπώθηκε η πρεμιέρα της “Iffet”!

Αν και βράδυ πρεμιέρας το χθεσινό και για τον ΑΝΤ1, αποδείχθηκε τελικά πως ήταν μία δύσκολη, μία πολύ δύσκολη βραδιά… Βλέπετε, οι Αντεννικοί αποφάσισαν για χθες βράδυ να βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά την πολυδιαφημισμένη, ολοκαίνουργια σειρά τους , “Iffet”, η οποία μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας και με διπλό επεισόδιο.

Παρόλα αυτά ,όμως, παρά το γεγονός της ενισχυμένης δόσης σαπουνόπερας που αποφάσισε το κανάλι του Αμαρουσίου να προσφέρει στους λάτρεις του είδους, τα μαντάτα που έφτασαν σήμερα πουρνό-πουρνό στο Μαρούσι σε ότι έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Οπως ίσως έχετε καταλάβει, το βράδυ της Πέμπτης είναι ένα δύσκολο βράδυ, ένα βράδυ έντονου ανταγωνισμού, παραδοσιακά εδώ και χρόνια! Ετσι, η “Iffet” όχι μόνο δεν τα κατάφερε να ξεχωρίσει, όχι μόνο δεν τα κατάφερε να πάει απλώς συμπαθητικά, αλλά εξαφανίστηκε από τον τηλεοπτικό χάρτη, κάπου εκεί ανάμεσα σε “Κλεμμένα” και στην “Μοντέρνα Οικογένεια” στο Mega και στο “Πάμε Πακέτο” φυσικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Και για να καταλάβετε για το τι… συντριβή μιλάμε, η “Iffet” κατάφερε κατά μέσο όρο να σημειώσει μόλις και μετά βίας 6,4% στο σύνολο και 6,0% στα νεανικά κοινά.

Αουτς, πόνεσε!

Read More

And More