Δύο σημαντικές αποχωρήσεις και μία νέα, λαμπερή άφιξη στο “JOY”! Ανω-κάτω και πάλι η εκπομπή.

Μόνο… “JOY” δεν είναι το “JOY” του Mega, μιας και το τι γκρίνια, το τι αλλαγές, το τι φύγε ΄συ, έλα ΄συ, συμβαίνει στα “εσώψυχα” της εκπομπής, δεν λέγεται. Βλέπετε, το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού μπορεί να μην μας αποχαιρέτησε μία ώρα αρχύτερα όπως είχε ακουστεί κάπου εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, λόγω των… πολικών του τηλεθεάσεων που σημείωνε ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως τα κατάφερε και έχει… αναστηθεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Η εκπομπή μπορεί να σώθηκε από τα χορηγικά της διαφημιστικά πακέτα τα οποία είχαν προσυμφωνηθεί, όμως, δυστυχώς όχι δεν λέει να πάρει τα πάνω της και να σημειώνει κάθε Σάββατο έστω μία αξιοπρεπή τηλεοπτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Και επειδή ως γνωστόν η… φτώχεια των ποσοστών τηλεθέασης προκαλεί και μεγάλη γκρίνια στα κανάλια, το τι… αναμπουμπούλα σημειώνεται κάθε τρεις και λίγο στα παρασκήνια της εκπομπής δεν λέγεται.

Κάπως έτσι έχουμε και δύο νέες σημαντικές αποχωρήσεις, όπως επίσης και μία λαμπερή άφιξη στο “JOY”. Το τιμόνι της αρχισυνταξίας της εκπομπής εγκατέλειψε ο έμπειρος Νίκος Τιλκερίδης, ο οποίος έχει φάει την τηλεόραση και τις εκπομπές με το… κουτάλι, αλλά προφανώς με το “JOY” σήκωσε τα χέρια ψηλά, ενώ παρελθόν για την εκπομπή αποτελεί και ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας.

Ποιός είναι δε ο επόμενος ή μάλλον η επόμενη που δέχτηκε να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα της αρχισυνταξίας και να προσπαθήσει το “JOY” να το κάνει… εκπομπή; Η Ελενα Αρσένη.

Ομως, διαδοχή υπάρχει και σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση του Δημήτρη Πέππα. Μετά τον Δημήτρη στην εκπομπή αποφασίστηκε να ενταχθεί και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία δέχτηκε την πρόταση των Megaλικών και θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Η Ελένη όχι δεν πρόκειται να κάνει γυμναστική, αλλά αναλαμβάνει την παρουσίαση της ενότητας που έχει να κάνει με fitness θέματα, με θέματα ευεξίας, σωστής διατροφής και ομορφιάς.


Read More

And More