Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.07.2012 | 18:45
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Τζώνη Καλημέρης επιστρέφει στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας την προεδρία της !

Ο Τζώνη Καλημέρης επιστρέφει στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας την προεδρία της !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τελικά, η τηλεόραση είναι η μεγάλη του αγάπη... Μία αγάπη στην οποία δεν μπορεί να... αντισταθεί ! Ετσι, μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει από εκείνη και από τις μεγάλες της φουρτούνες και στην συνέχεια ; Ξανά προς την δόξα τραβά ! Ο λόγος ;

Ο λόγος φυσικά για τον Τζώνη Καλημέρη ! Ο επιτυχημένος media-άνθρωπος όπως και ο... δολοφόνος, επιστρέφει κι αυτός στον τόπο του εγκλήματος, με την καλή έννοια πάντα. Ο Τζώνη δεν επιστρέφει δε μόνο στην τηλεόραση, αλλά επιστρέφει και στην ΕΡΤ !

Μετά ,λοιπόν, από οκτώ χρόνια, έφτασε η στιγμή που ο Τζώνη θα περάσει και πάλι τις πόρτες του Ραδιομεγάρου, αυτή την φορά βέβαια, αναλαμβάνοντας όχι την διεύθυνση της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά την προεδρία της. Οπως σας έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, όπου σύμφωνα με την οποία ο Τζώνη Καλημέρης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Νίκος Σίμος ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Ο Τζώνη Καλημέρης είχε βρεθεί στην ΕΡΤ από το 2002 ως το 2004 και η παρουσία του στην Αγία Παρασκευή κρίθηκε απ ΄όλους στα Media άκρως επιτυχημένη.

Στην συνέχεια ο τηλεοπτικός του δρόμος τον οδήγησε στον Alpha όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια, ενώ έχει κρατήσει και το τιμόνι του Mega από την θέση του διευθυντή προγράμματος.

Η άφιξη του Τζώνη Καλημέρη στην ΕΡΤ είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, μιας και η πολύχρονη, επιτυχημένη πορεία του στα Media και η πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει, μπορούν πραγματικά να κάνουν... θαύματα στην πολύπαθη ΕΡΤ, η οποία σε τόσο δύσκολους καιρούς, έχει ανάγκη από ανθρώπους που γνωρίζουν πραγματικά από Media και από τηλεόραση και όχι από εκείνους που... κάνουν ότι γνωρίζουν, με την ελπίδα να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι ! 

Εμείς βέβαια δεν έχουμε από το να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στον Νίκο Σίμο, αλλά και στον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο ΔΣ, μιας και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα !
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 10:06

Top 10