Τζ. Καλημέρης: “Η επαφή μου με τον Μάρκο Σεφερλή μου άφησε κάτι… περίεργο”!

Πάντα όταν αποφασίζει να πραγματοποιήσει μία τηλεοπτική εμφάνιση και να δώσει κάποια συνέντευξη ο Τζώνη Καλημέρης ξέρει καλά πως να τραβά πάνω του όλα τα φώτα, μιας και έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εχει μάθει να μην κρύβει τις σκέψεις του όταν το θέλει, όπως επίσης και να μην στρογγυλοποιεί τις απόψεις του για διάφορα γνωστά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της εγχώριας σόου-μπιζ γενικότερα.

Ετσι και σήμερα εμφανίστηκε στο “Καλοκαίρι Παντού” του Alpha και μίλησε για πολλά. Ανάμεσα σε αυτά υπήρξαν και οι αναφορές εκείνες για τον Μάρκο Σεφερλή. Μάλιστα, τα όσα δήλωσε σε σχέση με τον Μάρκο προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση, μιας και είχαμε να κάνουμε με δηλώσει του τύπου… “μία καρφί και μία στο πέταλο”. Τι ακριβώς δήλωσε;

“…Τον Μάρκο τον βοήθησε πάρα πολύ το Just The 2 Of Us. Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή και για τις δύο πλευρές: για το Mega που έχασε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, δυο ονόματα που δημιουργούσαν ντόρο και έπρεπε να βρει κάτι άλλο αντίστοιχο που δεν θα μπορούσε να το πετύχει με δυο νέα παιδιά, αλλά και για τον Μάρκο που νομίζω ότι είναι μεγάλο ταλέντο και θα τα πάει μια χαρά, αν και έχει ένα στοιχείο ρίσκου -μέσα στο τρίωρο αυτό θα πρέπει εκτός από τη συνέντευξη να μιλήσει για νύχια, για μαλλιά, για ένα προϊόν, για ένα πακέτο θεμάτων που δεν του είναι και πολύ εύκολα. Θα έχει βουναλάκι να ανέβει, που δεν έχει κάνει ξανά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Η εμπειρία μου με τον Μάρκο ήταν πολύ περίεργη. Όντως κάναμε ένα ραντεβού – εγώ δεν είχα σκοπό να μιλήσω για το ραντεβού και τις λεπτομέρειες, αλλά το έκανε ο ίδιος, οπότε μπορώ να μιλήσω κι εγώ. Του πρότεινα κάποια πράγματα, κάποιες ιδέες, μιλήσαμε και για χρήματα, βρήκαμε τον τίτλο της εκπομπής. Ήταν μια Παρασκευή και μου είπε πως Δευτέρα – Τρίτη θα με πάρει τηλέφωνο.

Τον πήρα εγώ γιατί εκείνος δεν με πήρε, τελικά δεν μου βγήκε στο τηλέφωνο και έμαθα από τον Τύπο ότι έκλεισε με το Mega. Αυτό με στεναχώρησε λίγο. Μου άφησε κάτι περίεργο αυτή η επαφή με τον Μάρκο γιατί βρεθήκαμε μόνοι μας, συζητήσαμε οι δυο μας, είχα την εντύπωση ότι “συνεννοηθήκαμε”. Όχι ότι συμφωνήσαμε, αλλά ότι συνεννοηθήκαμε».

Read More

And More