Η Δέσποινα Καμπούρη ετοιμάζει μία super έκπληξη μόνο για μανούλες!

«Μάνα είναι μόνο μία» αλλά supermoms υπάρχουν πολλές και βρίσκονται ανάμεσά μας! Αυτές τις εκπληκτικές μαμάδες που συνδυάζουν επάγγελμα και οικογένεια αναλαμβάνει να προβάλλει η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του netwix.gr, «Just Kidding» με τη Δέσποινα Καμπούρη!

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, μία συγκλονιστική εμπειρία που βίωσαν αλλά και χρήσιμες συμβουλές μαμάδων έρχονται για να μας διδάξουν πολλά για τα παιδιά και τις σχέσεις μικρών και μεγάλων.

Η Δέσποινα συναντά 4 super μαμάδες bloggers: την Κατερίνα Λάμπρου (www.mikroimegaloi.gr), την Πέπη Νικολοπούλου (www.aliceonboard.gr/blog), την Άσπα Τσαμαδή (www.aspaonline.gr) και την Έλενα Χαβιάρα (www.rpsevents.gr) και συζητά μαζί τους για τη συνύπαρξη οικογένειας, εργασίας… και διαδικτύου!

Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν, η Δέσποινα παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε μαμάδες διδύμων, συναντώντας την Εύη Σταθάτου, μητέρα δύο παιδιών και δημιουργό του mytwins.gr, ενώ ασχολείται και με τη σχέση «μπαμπάδες – πατρότητα».

Σε κάθε επεισόδιο, 2 mini tips περιμένουν τους γονείς, ενώ το «Just Kidding» αναμένει τις ευχές των παιδιών για να τις κάνει πραγματικότητα. Ξεκινήστε να μας στέλνετε τις δικές σας στη σελίδα μας στο fb ή στο twitter account του netwix.gr με hashtag #justkidding και μπορεί να τις δείτε να πραγματοποιούνται από τη Δέσποινα στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν!

Mamma mia… και δύο και τρεις (!) λοιπόν, κάθε Πέμπτη στο netwix.gr. Μια εκπομπή με μαμάδες… για τις μαμάδες όλου του κόσμου!

Read More

And More