Ο Π. Μπούτος, το Mega και οι Κάννες!

Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος τα εγχώρια κανάλια ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για Κάννες, προκειμένου να παρευρεθούν στο Διεθνές Τηλεοπτικό Παζάρι που λαμβάνει χώρα εκεί. Ενα τεράστιο παζάρι όπου όλα τα κανάλια του κόσμου δίνουν ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν στην αγορά νέων τηλεοπτικών, ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Τέτοια εποχή ,λοιπόν, άλλες χρονιές άδειαζαν όλα τα τηλεοπτικά γραφεία και αυτό που σας λέω ήταν… διακαναλικό φαινόμενο. Βλέπετε, λεφτά υπήρχαν και όλα τα μεγαλο-στελέχη έφευγαν για Κάννες προκειμένου να εφοδιαστούν ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιας με νέα φορμά.

Ετσι, τώρα που ισχύει το έλλειψης χρημάτων στάσης τηλεοπτικού εμπορίου, τα κανάλια θα πάνε απλώς μία βόλτα μέχρι εκεί χαλαρά, θα χαζέψουν, θα ενημερωθούν και δεν θα αγοράσουν ή θα αγοράσουν φθηνά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος αποφάσισε φέτος για πρώτη φορά να μην δώσει το παρών.

Φυσικά και το Mega θα εκπροσωπηθεί προκειμένου να παρακολουθήσει το τι τρέχει στην διεθνή αγορά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αυτός που θα ταξιδέψει θα είναι ο Διονύσης Κυνηγός από το ξένο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, μιας και ο κύριος στόχος για τους Megaλικούς φέτος είναι το ξένο πρόγραμμα κυρίως οι καλές, ξένες σειρές !

Ας ευχηθούμε να έρθουν στους δέκτες μας περισσότερες σειρές σαν το “The Killing” !!! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το φετινό παζάρι ανοίγει τις πόρτες του στις 8 Απριλίου και όλες οι εκδηλώσεις – παρουσιάσεις ολοκληρώνονται στις 11 του μήνα.

Read More

And More