Αποκλειστικό: Η λαμπερή Κοραλία Καράντη επιστρέφει στη τηλεόραση!

Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που η τηλεόραση την έχει αγαπήσει τρελά. Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που έχει γευτεί αυτό που λέμε… “απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία”, ακόμα και από την εποχή του “Αφρικα” στο Mega, όταν η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την υπέροχη Κοραλία Καράντη, η οποία παρόλα αυτά, ποτέ δεν τρελάθηκε από την επιτυχία, από τα φώτα, τις κάμερες, την προβολή. Τουναντίον, θα έλεγα γι ΄αυτό και αποφάσισε για πολλά χρόνια να αποσυρθεί και να απολαύσει την καλλιτεχνική μοναξιά της.

Τώρα ,όμως, απ ΄ότι φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζετει την μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της. Η Κοραλία Καράντη είπε το μεγάλο “ναι” στον ΑΝΤ1 και στον Ανδρέα Γεωργίου και έτσι θα είναι ένα από τα νέα, πρωταγωνιστικά πρόσωπα που έρχονται να ενταχθούν στο καστ του “Μπρούσκο” την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ετσι, μετά τον Μάνο Γαβρά, στην σειρά μπαίνει και η Κοραλία Καράντη, όπως επίσης – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες – , και η Ειρήνη Μπαλτά.

Read More

And More