Το Mega πολιορκεί την ωραία Σμαράγδα!

Την ωραία Σμαράγδα πολιορκεί στενά αυτή την εποχή το Mega. Οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με την Σμαράγδα Καρύδη, μιας και πιστεύουν πως η γοητευτική ηθοποιός είναι το ιδανικό πρόσωπο για να αναλάβει την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου φορμά που βρίσκεται προ των τηλεοπτικών πυλών.

Το Mega αποφάσισε στο δεύτερο τηλεοπτικό μέρος αυτής της σεζόν ,δηλαδή, από Φλεβάρη – Μάρτη και μετά να ανανεώσει για τα καλά το prime-time του, ανοίγοντας μεταξύ άλλων την πόρτα και πάλι στα σόου. Στα σόου που στο παρελθόν το συγκεκριμένο κανάλι είχε… δοξάσει!

Ενα ,λοιπόν, ολοκαίνουργιο σόου το οποίο έχει τον τίτλο , “Hollywood game show” ,είναι το τηλεοπτικό πρότζεκτ εκείνο που μόλις απέκτησαν οι Megaλικοί και πιστεύουν ακράδαντα πως στο τιμόνι του πρέπει να βρίσκεται η Σμαράγδα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απαιτεί από τον παρουσιαστή να έχει χιούμορ και δυνατή ατάκα, δύο στοιχεία τα οποία σαφέστατα και χαρακτηρίζουν την ηθοποιό.

Οσο για το ποιο είναι η κεντρική του ιδέα; Εχουμε να κάνουμε με ένα σόου το οποίο θα περιλαμβάνει ειδήσεις, σάτιρα και δοκιμασίες γύρω από τον κόσμο της σόου-μπιζ.

Read More

And More