Η Σμαράγδα στο ρόλο της παρουσιάστριας; Ναι, μας άρεσε! Μάθε το γιατί…

Ηρθε σαν την… Ανοιξη και έφερε αυτό που καρτερούσα ή μάλλον για να ακριβολογώ που καρτερούσαμε! Η Σμαράγδα Καρυδη χθες το βράδυ έκανε με εμάς και με την εκλεκτή της παρέα στο πλατό για πρώτη φορά παιχνίδι και ναι οφείλουμε να ομολογήσουμε πως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να φέρει στους δέκτες μας αυτή την πολυπόθητη τηλεοπτική φρεσκάδα που όλα τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως κάθε χρονιά, αλλά λίγες φορές καταφέρνουν να την εντοπίσουν μέσα από τις τηλεοπτικές επιλογές που κάνουν.

Με άλλα λόγια; Η γοητευτική ηθοποιός ως οικοδέσποινα του “Celebrity Game Night” κατάφερε να πάρει άριστα δέκα, μιας και το μόνο που χρειάστηκε για να μας κερδίσει ήταν μόνο λίγα λεπτά… Λίγα λεπτά τηλεοπτικής παρέας μαζί της…

Η Σμαράγδα πιο λαμπερή, αλλά και πιο άνετη από ποτέ ήρθε στους δέκτες μας μέσα από το Mega μας έκλεισε πονηρά το μάτι και κατόρθωσε να μας κάνει όλους… συνένοχους στο κέφι, στο γέλιο, στην τρέλα!

Μπορεί το “Celebrity Game Night” να μην αποτελεί την… επιτομή της ψυχαγωγίας και να μην πρόκειται για κανένα ιδιαίτερα glam και περίτεχνο σόου που να μας υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια ,όμως, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως η επιτυχία μπορεί να κρύβεται στην απλότητα.

Η γοητευτική ηθοποιός μας άρεσε γιατί βγήκε στον αέρα ακομπλεξάριστη, γεμάτη και η ίδια όρεξη για παιχνίδι, χαλαρή και πανέτοιμη να τσαλακώσει την εικόνα της όσο χρειαστεί, χωρίς να έχει το άγχος να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν! Ηταν άμεση, αυθόρμητη, οικεία και πάνω απ ΄όλα αληθινή, στοιχεία τα οποία προσπαθούν δεκάδες τηλε-περσόνες που… δεν το ΄χουν να τα αποκτήσουν αλλά μάταια.

Η Σμαράγδα είναι ένα πλάσμα με ταμπεραμέντο και κατόρθωσε αυτό να μας το αποδείξει και χθες βράδυ! Αποφάσισε να προσεγγίσει τον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από τα μάτια εκείνα της ηθοποιού και μπορούμε να πούμε πως τον ρόλο αυτό τον ερμήνευσε με επιτυχία.

Το κατάξανθο κορίτσι που όλοι έχουμε λατρέψει κατά καιρούς, συμπεριφέρθηκε στο πλατό του Mega σαν να ήταν σπίτι της και γι ΄αυτό μας έπεισε. Συμπεριφέρθηκε σαν το κορίτσι εκείνο που περιμένει τα φιλαράκια του για να παίξουν επιτραπέζια μπροστά από το τζάκι, να μαλώσουν, να κάνουν πλάκα, να επικοινωνήσουν και να περάσουν καλά μέχρι το πρωί!

Και ναι χθες το βράδυ περάσαμε καλά με την Σμαράγδα. Περάσαμε καλά και αυτό δεν είναι μόνο η δική μας αίσθηση γιατί μας άρεσε η συγκεκριμένη πρόταση των Megaλικών, αλλά περάσατε καλά και όλοι εσείς αν κρίνουμε και από το σημερινό ραβασάκι τηλεθέασης, το οποίο δεν χαρίζει απλώς προβάδισμα στο Mega, αλλά του χαρίζει την πρωτιά και με διαφορά, μιας και το “Celebrity Game Night” στρίμωξε για τα καλά τα “Καρντάσιανς” του ΑΝΤ1.

Για την τηλεοπτική ιστορία να αναφέρω πως η Σμαράγδα πέτυχε κατά μέσο όρο 26,2% στο σύνολο και 30,7% στα νεανικά κοινά, την ίδια ώρα που ο Γρηγόρης και η παρέα του άγγιζαν στο σύνολο μόλις το 15,5% και 17,7% στα νεανικά κοινά αντίστοιχα.

Βέβαια, από την άλλη μεριά να το πούμε κι αυτό. Ισως να έφτασε επιτέλους και η στιγμή όλοι οι εγχώριοι celebrities να καταφέρουν να χαλαρώσουν λιγάκι και αυτοί με την σειρά τους και κάθε φορά που βγαίνουν στην τηλεόραση να μην θέλουν να βγαίνουν χωρίς να τσαλακώνουν ούτε το… φρύδι τους, ούτε καν την… μπούκλα του μαλλιού τους. Ισως να έφτασε η ώρα να αποφασίσουν πως δεν χρειάζεται να είναι τόσο… δήθεν – μιας και είναι κι αυτοί κοινοί θνητοί – ούτε τόσο… προμελετημένοι και… στημένοι 24 ώρες το 24ωρο.

Ισως να έφτασε η στιγμή κι αυτοί με την σειρά τους να αυτοσαρκαστούν και να μας αποκαλύψουν πραγματικές πτυχές της προσωπικότητάς τους! Την ώρα που στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ αντιμετωπίζουν on air απίστευτες τηλε-δοκιμασίες και δεν χάνουν στιγμή το χιούμορ τους, εδώ οι Ελληνες παρουσιαστές όποιο κι αν φιλοξενούν δεν τολμούν να του πουν “σήκω από ΄δεν και πήγαινε πιο ΄κει”!

Και για να γυρίσουμε στην Σμαράγδα, τελειώνοντας η χθεσινή πρεμιέρα του “Celebrity” είχαμε την αίσθηση πως από την πλευρά της ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, μιας και αν περάσουν δύο – τρία επεισόδια και μπορέσει να απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο, τότε; Ποιος την πιάνει!

Και η αίσθησή μας αυτή επιβεβαιώθηκε, βλέποντας στην συνέχεια το τρειλεράκι της επόμενης εκπομπής, όπου όλοι οι… “Κατω Παρταλιώτες” έχουν πάει στην Σμαράγδα και με την τρέλα τους έχουν φέρει τα πάνω-κάτω. Δηλαδή, αν το επόμενο επεισόδιο του “Celebrity” είναι όπως ακριβώς ήταν το τρέιλερ χθες το βράδυ, θα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό!

Εμπρός ,λοιπόν, στον μαγικό δρόμο που χάραξε η παντομίμα! Εφτασε η στιγμή να περάσουμε υπέροχα μαζί της και στο γυαλί και όχι μόνο στο σαλόνι του σπιτού μας, γιατί άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί και καλό θα είναι να μην το παραμελούμε και να το φροντίζουμε που και που, κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία!

Ετσι, μπορούμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε δύναμη για να πάμε παρακάτω και το κυριότερο; Να μην σταματήσουμε στιγμή να ονειρευόμαστε…

Read More

And More