Όπως ήξερες τα “Καρντάσιανς” ξέχασέ τα!

Οπως ήξερες τα «Καρντάσιανς» μέχρι σήμερα, ξέχασέ τα! Ακόμα είναι νωρίς να σου πω με βεβαιότητα για το αν θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του χρόνου, όμως αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως αν η συγκεκριμένη εκπομπή συνεχιστεί, θα είναι αλλαγμένη εκ βάθρων.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αποφασισμένος να αλλάξει όλο το στήσιμο και τη δομή τους, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου. Οσο για τον Δημήτρη Σταρόβα; Ολα δείχνουν πως ο Γρηγόρης θέλει να κρατήσει στο πλευρό του το… καρντάσι του και να ενισχύσει την παρέα τους με νέες αφίξεις.

Βέβαια, όλα αυτά σου ξανά λέω, αν και εφόσον η εκπομπή πάει και του χρόνου, κάτι το οποίο δεν είμαι σίγουρη πως ο Γρηγόρης επιθυμεί γι ΄αυτό και έσπευσε τις προάλλες να κάνει γνωστό μέσα από το Σπιτάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, πως ο ίδιος θεωρεί πως αυτή η εκπομπή έχει κάνει τον κύκλο της. Σωστή τηλεοπτική κίνηση, μιας και όπως λέει και η παροιμία μία χαρά μπορώ να τα πω στη… πεθερά για να τ ΄ακούσει και η… νύφη και να είναι πρετοιμασμένη όταν οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν ξεκινήσουν.

Κατά τα άλλα; Οι πληροφορίες που θέλουν τον Γρηγόρη και τον ΑΝΤ1 να προχωρούν στην τηλε-αναβίωση του «Πολύ την Κυριακή» δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Φυσικά και τα σόου του πάνε πολύ του Γρηγόρη, φυσικά και θα ήταν για εκείνον κάτι τέτοιο η νέα ιδανική τηλεοπτική κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, όμως κάτι τέτοιο κοστίζει ακιριβά. Ναι, κοστίζει ακριβά και για την ώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες… large τηλεοπτικές κινήσεις.

Ιδωμεν…

Read More

And More