Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.06.2013 | 18:33
Νάνσυ Νικολαΐδου

Δ. Κοντομηνάς: "Εγιναν πολλές αλλαγές, άδικη δεν ήταν καμία..."

Δ. Κοντομηνάς: Εγιναν πολλές αλλαγές, άδικη δεν ήταν καμία...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μία συνάντηση με την νέα διοικητική ομάδα του Alpha είχε πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Μία συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας ειπώθηκαν πολλά και τέθηκαν νέοι στόχοι. Γι ΄αυτή την συζήτηση του προέδρου του Alpha με την νέα διοίκηση του καναλιού, μας ενημέρωσε σήμερα κι επισήμως το γραφείο Τύπου του καναλιού, στέλνοντας το παρακάτω δελτίο Τύπου :

"...Λίγο πριν σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι θέλουμε να σας ενημερώσουμε από «πρώτο χέρι» για τα εν οίκω μας και να διακόψουμε μια παραφιλολογία που αρνείται να χαλαρώσει τους ρυθμούς της προφανώς συστρατευόμενη στη δική μας διάθεση να μην παραδοθούμε στην καλοκαιρινή ραστώνη!

Λοιπόν, ο Alpha διάγει την πιο δημιουργική του περίοδο και γι’ αυτό αλλάζει πρόσωπα, ιδέες, στόχους! Με έμφαση στην ενημέρωση και με στόχο να αναδείξει καινούργια πρόσωπα, το νέο πρόγραμμα του Alpha ετοιμάζεται πυρετωδώς με τον Δημήτρη Φουρλεμάδη στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, τον Τζώρτζη Ποφάντη στη διεύθυνση προγράμματος, τον Κώστα Σούσουλα στη διεύθυνση της Plus, την Άννα Βλαβιανού στη διεύθυνση της Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Alpha κ. Δημήτρης Κοντομηνάς με όλα τα διοικητικά στελέχη του Ομίλου Demco αναφέρθηκε στη νέα εποχή που μόλις άρχισε: «Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να συγκεντρωθούμε. Το φθινόπωρο όλες οι δραστηριότητές μας θα πρέπει να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πρέπει να θέσουμε τους νέους εφικτούς, αλλά βελτιωμένους στόχους μας. Η πρόοδος είναι το παν! Έγιναν αλλαγές σε βασικούς τομείς. Άδικη αλλαγή δεν έγινε καμία. Έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους, αλλά και πολύ έρμα. Να απαλλαγούμε απ αυτό. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για να κάνω τον καλύτερο όμιλο εταιριών. Είμαι εγώ και εσείς. Κανένας άλλος. Δεν ετέθη ποτέ θέμα στρατηγικού επενδυτή. Αυτό που πρέπει να τεθεί απ όλους μας είναι: Ανανέωση/ Θέληση/ Φιλοδοξία και Αγάπη για τη δουλειά. Αγαπήστε τη δουλειά σας. Κάντε το παραπάνω!.."

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10