Η Ρούλα στο Mega; Μύθος ή πραγματικότητα η είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από το πρωί, με την είδηση που κυκλοφορεί ευρέως και θέλει την Ρούλα Κορομηλά να ανοίγει μετά από πολλά-πολλά χρόνια και πάλι την πόρτα του Mega!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από το πρωί με την είδηση που θέλει την εθνική μας Ρούλα να επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, πιο λαμπερή από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα; Η είδηση που κάνει τον γύρo των δημοσιογραφικών γραφείων, παρουσιάζει την Ρούλα να πολιορκείται από το Mega, προκειμένου να δεχτεί να συμμετέχει στο “Just the two of us”. Ναι, η Ρούλα λέει δέχεται στενό μαρκάρισμα για να την δούμε να καθίσει στην κριτική επιτροπή του σόου!

Και εγώ η απλή και ταπεινή συντάκτρια αναρωτιέμαι, πως προέκυψαν όλα αυτά; Πως προέκυψε και από που η είδηση πως η Ρούλα πολιορκείται από το Mega. Αλήθεια, η Ρούλα θα έλεγε το μεγάλο “ναι” στην τηλεοπτική επιστροφή της μεσούσης της σεζόν και έτσι ξαφνικά από το πουθενά; Θα έλεγε το “ναι” σε ένα νέο τηλεοπτικό κάλεσμα χωρίς πρώτα να το έχει σκεφτεί καλά και να το έχει σχεδιάσει η ίδια με… χειρουργική ακρίβεια;

Θα έλεγε το “ναι” να δεχτεί να καθίσει στην κριτική επιτροπή ενός σόου, έχοντας από πάνω της παρουσιάστρια ποια; Θα δεχόταν να συμμετέχει σε ένα σόου έχοντας δίπλα της ποιους; Καλώς ή κακώς και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η Ρούλα έχει πολύτιμη τηλεοπτική προίκα (σας το έχω ξανά γράψει), έχει γράψει ιστορία στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση και δεν επιστρέφει ποτέ στις τηλεοπτικές επάλξεις, παρά μόνο όταν η ίδια το θέλει και το πιστεύει και απ ΄ότι νομίζω αυτή την εποχή η Ρούλα δεν θέλει η τηλεόραση να μπει και πάλι στην ζωή της.

Η Ρούλα έχει χορτάσει απ ΄όλα αυτά… Η Ρούλα θα έκανε όντως ένα νέο τηλεοπτικό βήμα και πάλι, μόνο αν είχε κάτι στα χέρια της που να μπορούσε να την ενθουσιάσει και να την εξιτάρει. Να της τσιγκλίσει το ενδιαφέρον και την φαντασία και και απ ΄ότι πιστεύω το να συμμετέχει σε ένα απλό σόου, σαν τα σόου που η ίδια παρουσίαζε στους δέκτες μας πριν από είκοσι χρόνια, δεν είναι η πρόταση εκείνη που θα την κάνει να εισβάλλει σαν σίφουνας και πάλι στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης. Τουλάχιστον έτσι θαρρώ εγώ… Ιδωμεν στην πορεία τι θα γίνει!

Read More

And More