Ρούλα Κορομηλά: “Δεν έχω συμφωνήσει τίποτα, δεν έχω δεσμευτεί για τίποτα”! Ολη η αλήθεια για την πιθανολογούμενη συνεργασία της με το “Ε”…

Ρούλα Κορομηλά… Ενα όνομα, μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία… Ενα όνομα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα εξακολουθεί να είναι μία από τις κλασικότερες αξίες αυτού του χώρου και να “πουλά” πάντα σαν τρελό! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο πολλά και διάφορα να γράφονται για την γνωστή παρουσιάστρια στα Media, χωρίς δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά να περιέχουν ίχνος αλήθειας.

Ετσι, λοιπόν, και αυτή την εποχή έχει υπάρξει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και αναρτήσεων τα οποία θέλουν την Ρούλα όχι μόνο να βρίσκεται σε συζητήσεις – και μάλιστα λέει πυρετώδεις – με το “Ε”, αλλά να έχει κιόλας υπογράψει και να ετοιμάζεται να σταλεί από μέρα σε μέρα και η επίσημη ανακοίνωση για το μεγάλο τηλεοπτικό comeback της!

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει δε λένε πως οι ιθύνοντες του “Ε” έχουν προσεγγίσει την Ρούλα προκειμένου εκείνη να πει το μεγάλο “ναι” και να δεχτεί να αναλάβει από τον επόμενο μήνα καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι, επιστρέφοντας ουσιαστικά μετά από πολλά χρόνια σε μία ζώνη την οποία η ίδια δημιούργησε πριν από είκοσι ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν ακουστεί η Ρούλα λέει στο “Ε” θα παρουσιάζει και ένα εβδομαδιαίο, λαμπερό σόου τύπου… “Μπράβο”!

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Η Ρούλα Κορομηλά όντως έχει δώσει τα χέρια με το “Ε” και όντως έχει συμφωνήσει για την παρουσίαση των δύο παραπάνω εκπομπών;

“Ούτε έχω προτείνει τίποτα, ούτε έχω συμφωνήσει για τίποτα, ούτε έχω δεσμευτεί για τίποτα”! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε η ίδια η παρουσιάστρια όταν της τηλεφώνησα και θέλησα να δω τι απ ΄όλα αυτά που διαβάζω είναι αλήθεια.

Οσο για το αν βρίσκεται σε… πυρετώδεις συζητήσεις με το “Ε”;
“Επαγγελματίες είμαστε και πάντοτε γίνονται συζητήσεις. Και με το “Ε” ,λοιπόν, έγινε μία συζήτηση αλλά μέχρι εκεί. Σου επαναλαμβάνω δεν έχω προτείνει τίποτα και δεν έχω συμφωνήσει για τίποτα. Οπότε για ποιες υπογραφές μιλάμε και για ποια επίσημη ανακοίνωση;”

Read More

And More