Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.03.2015 | 18:27
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οριστικά παρελθόν για το Mega το "Βράδυ" του Π. Κωστόπουλου!

Οριστικά παρελθόν για το Mega το Βράδυ του Π. Κωστόπουλου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν και παρουσίαζαν τον Πέτρο Κωστόπουλο να έχει δώσει ξανά τα χέρια με το Mega.

Φήμες οι οποίες έκαναν με τρέλα τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο και μάλιστα σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο "σίγουρο" ρεπορτάζ το "Βράδυ" δεν ήταν κάτι που απλώς συζητιόταν στο Mega για να βγει λίαν συντόμως από το... πουθενά στους δέκτες μας, αλλά ότι τα πάντα είχαν αποφασιστεί σε τέτοιο σημείο που είχαν ξεκινήσει να ετοιμάζονται μέχρι και τα... σκηνικά της εκπομπής!!!

Ελα ,όμως, που τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κυκλοφορούσαν χωρίς να ρωτήσουν τον... ξενοδόχο! Ετσι, ο "ξενοδόχος" τα πήρε και η συγκεκριμένη συνεργασία ναυάγησε.

Με άλλα λόγια; Μπορεί οι του Mega να έκαναν διάφορες συσκέψεις και να θεωρούσαν σίγουρη την άφιξη του μεταμεσονύχτιου talk show στο πρόγραμμά τους, μόνο που το Δ.Σ του καναλιού δεν είχε μιλήσει ακόμα...

Σύμφωνα ,λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες το Δ.Σ. ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη εκπομπή, δεν ενθουσιάστηκαν οι μέτοχοι καθόλου με την ιδέα και κάπως έτσι έληξε άδοξα όλο αυτό το νέο τηλε-αλισβερίσι του Πέτρου Κωστόπουλου με το κανάλι.

Πως το λένε; Πάμε γι ΄άλλα; Ε, αυτό ακριβώς!!!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10