“Πρωινό Mou” by Πέτρος Κωστόπουλος και του χρόνου;

«Περπατώ, περπατώ εις το δάσος όταν ο λύκος της τηλεθέασης δεν είναι εδώ», σιγοψιθύριζε όλο το χειμώνα ο Πέτρος Κωστόπουλος, μιας και ως γνωστόν ο… Πέτρος και ο λύκος έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Και τελικά τα κατάφερε και το… ξόρκισε το κακό της Nielsen ο Πέτρος και η τηλεθέαση του «Πρωινού Mou» έχει πάρει τον τελευταίο καιρό αισθητά τα πάνω της.

Τόσο; Τόσο που σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές στο Mega έχουν μπει στο πειρασμό μήπως εντέλει ο Πέτρος και η Τζένη συνεχίσουν κανονικά και του χρόνου την τηλεοπτική τους πορεία, μετά από γενικό φυσικά… ρεκτιφιέ που θα έχει υποστεί η εκπομπή!

“Είναι μία εποχή όπου τα πάντα βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων. Τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σε σχέση με την επόμενη τηλεοπτική χρονιά”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Mega και προσθέτει:

“Ολα τα ενδεχόμενα αυτή την στιγμή είναι ανοιχτά και τα μελετάμε σοβαρά, πολύ σοβαρά. Οποιος σου πει ότι έχουμε καταλήξει από τώρα για του χρόνου και ότι ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε με την πρωινή μας ζώνη, αλλά και όχι μόνο, ψέματα θα είναι. Ετσι ,λοιπόν, είναι ακόμα νωρίς πολύ νωρίς είτε να μοιράζουμε τηλεοπτικά εισητήρια και για δεύτερη χρονιά, είτε να καθαιρούμε κόσμο χωρίς δεύτερη σκέψη”.

Συν το γεγονός δε, ότι θα γίνουν λέει προσπάθειες αύξησης του προϋπολογισμού της. Όπως καταλαβαίνετε, το… σαφάρι των χορηγιών μόλις ξεκινά! Άντε, μπας και καταφέρουν και ξεφορτωθούν το… στοιχειωμένο πλατό του Λιάγκα, το οποίο μόνο γούρι δεν τους έφερε φέτος! Πάντως το πώς έκαναν όλο το χειμώνα οι άνθρωποι εκπομπή με όλη την… προίκα γύρω-γύρω του «τηλε-μακαρίτη», είναι ν ΄απορείς!

Read More

And More