Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.02.2013 | 17:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ακόμα μία διεθνής επιβράβευση για την Νταιάν Κόχυλα!

Ακόμα μία διεθνής επιβράβευση για την Νταιάν Κόχυλα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού κατάφερε να φτάσει το άρωμα της κουζίνας της Νταιάν Κόχυλα. Η chef του Alpha που κάθε Σάββατο έρχεται στους δέκτες μας για να μας απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα "τι θα φάμε σήμερα μαμά;", μέσα από τις σελίδες του τελευταίου βιβλίου της κατάφερε να κλέψει αρχικά τις εντυπώσεις και εν ΄συνεχεία; Και τις θετικές κριτικές.

Ετσι, το Αμερικάνικο έγκριτο ενημερωτικό site The Huffington Post δημοσίευσε ένα άρθρο που εξυμνεί το τελευταίο βιβλίο μαγειρικής της ΝταΪάν Κόχυλα "The Country Cooking of Greece", το οποίο εκδόθηκε το 2012. Την κριτική γράφει συγγραφέας μαγειρικής και δημοσιογράφος Diana Farr Louis, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η Νταϊάν Κόχυλα είναι ειδική στο να δίνει μέσα από τα βιβλία μαγειρικής της μία ολοκληρωμένη εικόνα της κουλτούρας και του πολιτισμού ενός μέρους και όπως χαρακτηριστικά τονίζει, "το βιβλίο μαρτυρά την ελληνική ανθεκτικότητα, την εφευρετικότητα, το κέφι και το μεράκι της ελληνικής κουλτούρας".Η δημοσιογράφος δεν παραλείπει να αναφερθεί ακόμη και στις πολύ ωραίες περιγραφές που εισάγουν κάθε συνταγή, οι οποίες όχι μόνο ανοίγουν την όρεξη του αναγνώστη αλλά δίνουν και στοιχεία για την προέλευση της συνταγής, την εξέλιξή της κλπ, ενώ σχολιάζει θετικά και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει το βιβλίο, οι οποίες είναι πολύ διαφορετικές από τις φωτογραφίες των καρτ ποστάλ και δίνουν εικόνες καθημερινότητες από τη χώρα μας !

Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να κάνετε "κλικ" στο παρακάτω λινκ : http://www.huffingtonpost.com/diana-farr-louis/the-country-cooking-of-greece_b_2581187.htmlΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10