Χριστίνα Λαμπίρη: Η επίσημη ανακοίνωση του “Ε” για ‘κείνη! Τι έχει συμβεί;

“Με το καλημέρα” με περίμενε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon για την Χριστίνα Λαμπίρη. Σκέφτηκα τι να έχει συμβεί; Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτή η εποχή είναι… πονηρή τηλεοπτική εποχή που τα πάντα μπορούν να συμβούν από τη μία στιγμή στην άλλη και όλα παίζουν!

Ομως, πολύ γρήγορα κατάλαβα πως για καλό είναι αυτή τη φορά τα τηλεοπτικά μαντάτα που με περιμένουν. Οπως σου είχα γράψει από την περασμένη εβδομάδα, η Χριστίνα Λαμπίρη και το “E” θα συνεχίσουν να συμπορεύονται και την νέα τηλεοπτική χρονιά και οι ιθύνοντες του καναλιού φρόντισαν να στείλουν την σχετική, επίσημη ανακοίνωση, για να μας γνωστοποιήσουν την παράταση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο.

Αλλωστε, η Χριστίνα φέτος κατάφερε να δώσει ένα μεγάλο τηλεοπτικό αγώνα και να βγει νικήτρια. Σε ένα νεοσύστατο κανάλι που ουσιαστικά φέτος έκανε αισθητή την παρουσία του στους δέκτες μας, δέχτηκε να αναλάβει την παρουσίαση της καθημερινής, πρωινής, πολύ πρωινής του ζώνης, να αναμετρηθεί με τους Τιτάνες που υπάρχουν στα αντίπαλα στρατόπεδα (και σε ενημερωτικό και σε ψυχαγωγικό επίπεδο από πλευράς τηλεθέασης…) και να παραμείνει ζωντανή.

Και για να ακριβολογώ δεν παρέμεινε μόνο ζωντανή, αλλά υπήρξαν στιγμές που με τα ρεπορτάζ της η εκπομπή κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει επάνω της τα φώτα των Media, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις τηλεοπτικές εξελίξεις, όπως για παράδειγμα προχθές που μέσα από το “Με το καλημέρα” και με ρεπορτάζ της Ελενας Πολυκάρπου έγινε γνωστή η θερινή, έκτακτη εκπομπή του Alpha που θα βγει οσονούπω στους δέκτες μας με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Ελένη Τσολάκη στο τιμόνι της. Ναι, θα το ζήσουμε κι αυτό!

Ετσι, οι ιθύνοντες του Epsilon εννοείται πως αποφάσισαν να κρατήσουν την Χριστίνα στο δυναμικό του καναλιού και μάλιστα; Εχουν σκοπό τη νέα σεζόν να την στηρίξουν ακόμα περισσότερο σε αυτή την καθημερινή της αναμέτρηση με τα… “θηρία”, διεκδικώντας ακόμα πιο δυναμικά μία θέση στο πρωινό, τηλεοπτικό τοπίο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με το καλημέρα» θα είναι καθημερινά στο E TV η Χριστίνα Λαμπίρη και στη νέα σεζόν. Η γνωστή δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι, αφού και οι δυο πλευρές έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα συνεργασία.
Έτσι, μετά από σύντομες διακοπές – μιας και η εκπομπή ρίχνει αυλαία στις 31 Ιουλίου -, από τον Σεπτέμβριο η Χριστίνα και οι συνεργάτες της θα καλημερίζουν το κοινό με ενημέρωση πάντα από την τρέχουσα ειδησεογραφική και ψυχαγωγική επικαιρότητα.

Πολλές θα είναι και οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή καθώς θα ενταχθούν νέες θεματολογικές ενότητες όπως επίσης και καινούργιες στήλες.

«Με το καλημέρα» και με αέρα ανανέωσης θα ξεκινήσει για τη Χριστίνα Λαμπίρη και η νέα σεζόν στο E TV.


Read More

And More