Μάθε τι οδήγησε τον Γιάννη Λάτσιο στην έξοδο του ΑΝΤ1!

Τηλεοπτική βόμβα μεγατόνων έσκασε πριν από λίγη ώρα… Ο Γιάννης Λάτσιος, ο γενικός διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ο ισχυρός άνδρας του Αμαρουσίου αποφάσισε κάπου εδώ να τραβήξει την… κόκκινη γραμμή στη συνεργασία του με το κανάλι.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ο Γιάννης Λάτσιος οδηγήθηκε στην έξοδο από την στιγμή που δεν θέλησε να σηκώσει στους ώμους του τον… αρμαγεδδώνα των μειώσεων και απολύσεων που αναμένεται να ξεσπάσει ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς στον ΑΝΤ1.

Αλλωστε, το πρώτο ουσιαστικό ρήγμα στις σχέσεις του με την διοίκηση δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο – την εποχή που αποχώρησε και ο Πέτρος Μπούτος, αλλά επιχειρήθηκε και η λογική της… σκούπας στο κανάλι όπου μέσα σε μία νύχτα ένα ολόκληρο κανάλι βάφτηκε κόκκινο από τις απολύσεις – και τελικά αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αυτή η κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχαν προχωρήσει από πέρσι στην ανανέωση του αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας που τους έδενε τα προηγούμενα χρόνια και η συνεργασία τους συνεχιζόταν με απλή σύμβαση εργασίας, ενώ πρέπει να σου πω,πως είχε προταθεί στο Γιάννη Λάτσιο και ένα γενναίο κούρεμα αποδοχών, το οποίο και είχε αποδεχτεί.

Οπως και να έχει σίγουρα είναι προς τιμή του το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θέλει να πάρει μέρος στον… εφιάλτη της επόμενης τηλεοπτικής μέρας που αναμένεται να ξημερώσει στον ΑΝΤ1 (όπως και στα περισσότερα κανάλια), ενώ επίσης πρέπει να επισημάνουμε πως ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο άνθρωπος εκείνος που κατάφερε να βγάλει από τα δύσκολα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και να το οδηγήσει στη κορυφή.

Οσο για το αν έχει από τώρα στο μυαλό του το επόμενο βήμα; Μάλλον όχι, μιας και όπως λέει και το γνωστό τραγουδάκι χρειάζεται επειγόντως διακοπές!

Read More

And More