Ποιό ήταν το χθεσινοβραδινό μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου για την επόμενη σεζόν;

Τσαντίρι ήταν και πέρασε! Χθες το βράδυ με άφθονες δόσεις χιούμορ, σάτιρας, αλλά και συγκίνησης έπεσε η αυλαία της απολαυστικής εκπομπής του Alpha, με τον Λάκη Λαζόπουλο σε αυτό το μεγάλο φινάλε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Τα σημεία που το Τσαντίρι σκόρπισε άφθονο γέλιο ήταν πολλά, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν βεβαίως-βεβαίως και το θεατρικό σκετς με τον Λάκη και τον πάντα μοναδικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Και επειδή πάντα στο “αντίο” όλοι περιμένουν να δουν για το πότε ακριβώς θα υπάρξει και πάλι το… “μαζί”, εννοείται πως χθες ο Λάκης Λαζόπουλος φρόντισε να μας μιλήσει για το τι ακριβώς σκέφτεται αυτή την εποχή και το ποιο ακριβώς σχεδιάζει να είναι το επόμενο βήμα του. Τι είπε λίγο πριν μας αποχαιρετήσει;

«Το Τσαντίρι, δεν νιώθω με έναν τρόπο ότι θα χαθεί. Ακόμα και μια φορά το χρόνο να έρχεται, θα το κάνω γιατί θα ήθελα να συναντιόμαστε. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης και έσπευσε να συμπληρώσει:
“Θέλω να καθίσω να τα δω με ηρεμία, να μιλήσω με τους συνεργάτες μου γιατί πάνω απ’ όλα δεν είναι ωραίο να σε περιμένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν τόσα χρόνια δίπλα μου. Οι ώρες που δουλέψαμε δέκα χρόνια είναι αμέτρητες. Έφτασε η χρονιά που βγήκα από το σπίτι μου έξι φορές. Αλλά ξέρω ότι κάνω κάτι που αξίζει, μ’ ένα τρόπο εδώ θα είμαι…”

Read More

And More