Η επιστροφή της Φαίης, τα πειράγματά της στο… στεφάνι της και οι αποκαλύψεις για το “The Voice”!

Κέφια είχαν σήμερα από νωρίς το πρωί οι Λιαγκο-Σκορδαίοι! Μετά την χθεσινή απουσία της Φαίης από την εκπομπή, οι δυο τους ξανά βρέθηκαν σήμερα και είχαν όρεξη και για πειράγματα, αλλά και για αποκαλύψεις!

Η Φαίη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό φορώντας μία ολόσωμη, κατακόκκινη φόρμα και ο Γιώργος και το πάνελ την καλοδέχτηκαν! Φυσικά το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το “The Voice”, μέσα από την οποία έγινε κι επισήμως γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο οικοδεσπότης του.

Μάλιστα, μέσα στην ανακοίνωση το κανάλι ανέφερε χαρακτηριστικά πως την παρουσίαση του σόου “αναλαμβάνει ένας από τους πιο καταξιωμένους έλληνες παρουσιαστές”, με αποτέλεσμα η Φαίη να πειράζει διαρκώς τον Γιώργο, λέγοντας και ξανά λέγοντας, την “καλημέρα μου σε έναν από τους πιο καταξιωμένους έλληνες παρουσιαστές”!

Ο Γιώργος Λιάγκας στην συνέχεια άρχισε τις… αποκαλύψεις σε σχέση με το “The Voice” και με το πως ακριβώς του έγινε ή μάλλον κατά τα λεγόμενα του, δεν… του έγινε η πρόταση για να αναλάβει την παρουσίασή του!

«Πριν από ένα μήνα με ρωτήσατε αν μου έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσω το Voice και σας είπα όχι, αλλά αν μου γινόταν θα το δεχόμουν με πολύ μεγάλη χαρά. Έκτοτε, δε με ρώτησε ποτέ κανένας. Εγώ ερχόμουν εδώ, σας έλεγα πληροφορίες για το Voice, προφανώς τα είχαμε βρει, αλλά δε με ρωτήσατε ποτέ.

Το καλοκαίρι είχα πει στον Γιάννη Λάτσιο ότι υπήρχε ένα show που το είχα δει και είχα καθηλωθεί και του είπα ότι θα ήθελα να το παρουσιάσω. Υπογράφουμε για το πρωινό, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Δεν μου έγινε πρόταση ποτέ, καθώς οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θεωρούσαν δεδομένο ότι θα το κάνω και πριν κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν έλα έχουμε πρόβες. Η κριτική επιτροπή έκλεισε πριν τρεις μέρες.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More