Ολα όσα είπε ο Γιάννης Λουκάκος για τον Τόμας στο “Πρωινό Μou”…

Με αφορμή την Σαββατιάτικη πρεμιέρα της εκπομπή του “Dr.Cook”, ο Γιάννης Λουκάκος βρέθηκε σήμερα στο “Πρωινό Mou”. Οπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η Φαίη, όσο και ο Γιώργος ρώτησαν τον Γιάννη για τον Τόμας Πρωτόπαππα, με τον οποίο και ως γνωστόν θα συνεργαζόταν σε αυτή την νέα τηλεοπτική πρόταση του Mega.

Μάλιστα, την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό ατύχημα, ο Τόμας κατευθυνόταν προς το πλατό, όπου τόσο ο Γιάννης, όσο και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές τον περίμεναν για την γενική πρόβα. O γνωστός chef ,λοιπόν, μίλησε για τον νεαρό ηθοποιό, αποκάλυψε πως είναι ακόμα συγκλονισμένος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν από το τόσο σοβαρό συμβάν με τον χειρότερο τρόπο!

«Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα. Τον είχα δει δυο φορές. Τον περιμέναμε στη πρόβα, και εμένα προσωπικά μου είχα φανεί ένα πολύ τυπικό παιδί, και πολύ σοβαρό. Ήταν παράξενο που είχε υπάρξει αυτή η καθυστέρηση στην ώρα της πρόβας. Και ο τρόπος που το μάθαμε κατά τη διάρκεια της πρόβας ήταν απότομος και σοκαριστικός. Γιατί θεωρούσαμε πως απλά έχει παρακοιμηθεί», λέει ο Γιάννης Λουκάκος και συνεχίζει :

«Μετά απ ΄όλο αυτό χάσαμε τον προγραμματισμό μας, και υπήρξε μια ένταση στην ομάδα από όλο αυτό το απροσδόκητο γεγονός.Είναι από τα πράγματα που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πόσο ευάλωτος είσαι στη ζωή, και αμέσως συμπάσχεις με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε, και ακόμα είμαστε συγκλονισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι για όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείς να πεις σε αυτή την περίπτωση. Παρά μόνο να πάνε όλα καλά και να επανέλθει το παιδί».

Οσο για το ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε για όλους όσους δεν σεβάστηκαν τον Τόμας και την οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα που δίνει τη δική του σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή;

«Αυτό που θέλω να πω εγώ, βάσει αυτών που έχω ακούσει στο Internet, είναι σεβασμός στον άνθρωπο αυτόν καταρχάς, και στην οικογένεια του. Περνάνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, και οφείλουμε να είμαστε ανθρώπινοι και με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους».

Read More

And More