Ο Δ. Μακαλιάς μιλά τόσο για την “Μοντέρνα Οικογένεια”, όσο και για το “Just” που έρχεται στο Mega! Φωτό από το τρέιλερ του σόου…

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «Just the two of us», το πολυσυζητημένο σόου του Μega, που όπως σας έχουμε ήδη γράψει θα κάνει τελικά πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 2 Απριλίου. Την εβδομάδα που μας πέρασε ,λοιπόν, συμπληρωθηκε το παζλ των καλλιτεχνών που θα προσπαθήσουν να μας εκπλήξουν με το φωνητικό τους ταμπεραμέντο. Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος θα έχει διπλή παρουσία στο Μega, αφού συμμετέχει και στη «Μοντέρνα Οικογένεια».
Πώς, όμως, πήρε τη μεγάλη απόφαση; «Πρώτον, μου αρέσει να χαζεύω τα τηλεοπτικά σόου και δεύτερον, το «Just» ήταν το αγαπημένο μου. Εχω αδυναμία στο τραγούδι, γι’ αυτό και το ξεχώριζα», λέει στο «TV Εθνος» και συμπληρώνει: «Είναι ένα ωραίο πρόγραμμα, λαμπερό και ευχάριστο. Ασε που όταν σε μια πρόταση υπάρχει και ιερός, φιλανθρωπικός σκοπός προσωπικά μπορώ να κάνω μέχρι και… κολοτούμπες!

-Ετσι λέτε όλοι και στην πορεία αναπτύσσεται φοβερός ανταγωνισμός…

-Ναι, γιατί όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια -ακόμα και με τη Μονόπολη- στην πορεία πωρώνεσαι. Μην ξεχνάς ότι ο ανταγωνισμός είναι στη φύση μας.
-Δεν φοβήθηκες μήπως εκτεθείς;
-Αν φοβόμουν, δεν θα έλεγα το ναι. Με το «Just» θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Επίσης έχω σκοπό τις περισσότερες εμφανίσεις και ερμηνείες μου να τις έχω προσεγγίσει λιγάκι… θεατρικά, μπας και αποφύγω με αυτό τον τρόπο τις φωνητικές κακοτοπιές…
-Εχουμε όμως και τη «Μοντέρνα Οικογένεια».
-Είμαι πανευτυχής που συμμετέχω. Είναι μια δουλειά που πιστεύω πως θα αγαπήσει ο κόσμος και που πρώτοι απ’ όλους έχουμε αγαπήσει όλοι εμείς. Εγώ, να σκεφτείς, όταν το έμαθα, φρόντισα να αυτοπροταθώ!
-Υποδύεσαι τον «Δημήτρη», τον σύντροφο του «Λάμπρου»…
-Ακριβώς, και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που πήρα τον ρόλο του «Δημήτρη». Είναι ένας ρόλος πολύ ιδιαίτερος.

-Υποδύεστε ένα ζευγάρι γκέι και αποφασίζετε να υιοθετήσετε και ένα παιδί…

-Δεν νομίζω ότι αυτό θα ξενίσει στον κόσμο. Αλλωστε το πόσο μπορεί κανείς να αγαπήσει ένα παιδί είναι κάτι που δεν ορίζεται από το φύλο του. Η αγάπη και η ζεστασιά, η αγκαλιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τους γκρίζους τοίχους ενός ορφανοτροφείου.
Οι συμμετέχοντες του “Just” : Αποστολάκης, Θεοχάρης, Θρασκιά, Καμπουρέλλη, Κουρεντή, Κωστάκη, Μακαλιάς, Παράσχος, Πολίτη, Παπαθωμά, Σβιτάιλο, Σεφερλής, Βαρθακούρης, Γιαννιάς, Διονυσίου, Καλλή, Καραγκιαούρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητράκης, Πάρκερ, Στανίση, Σπανού, Τσαγκρινού και Ψυχράμη είναι οι δάσκαλοι και οι… μαθητές!

Read More

And More