Μυστικό ραντεβού Τζώνη Καλημέρη με Ζέτα Μακρυπούλια! Τι ακριβώς της πρότεινε;

Οσο περνάει ο καιρός τόσο… αναθερμαίνονται όχι μόνο οι σχέσεις, αλλά και οι συζητήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1. Συζητήσεις, οι οποίες είναι πλέον συχνό φαινόμενο, ενόψει νεάς τηλεοπτικής σεζόν βεβαίως-βεβαίως.

Αυτό το κορίτσι ,λοιπόν, ποιος θα το πάρει; Μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της Ζέτας με το Mega για το “I love my country”, ή αν προτιμάς για το “Ελλάδα σ΄ αγαπώ”, οι Αντεννικοί έχουν περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση,μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν θέλουν η νέα χρονιά να βρει και πάλι την Ζέτα στο δυναμικό τους.

Ετσι, το φλερτ για την Ζέτα όσο πάει και φουντώνει, με αποτέλεσμα απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, τις προάλλες η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια να έχει ακόμα ένα μυστικό ραντεβού με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 βρέθηκε κεκλεισμένων των θυρών μαζί της και έχει ρίξει στο τραπέζι διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις για Οκτώβρη, ανάμεσα στις οποίες απ ΄ότι έχει διαρρεύσει, είναι το να παρουσιάσει μία πρωινή, ανάλαφρη, ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από τις fresh τηλεοπτικές σειρές του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα την Ζέτα την θεωρούν λέει ιδανική για την ολοκαίνουργια αισθηματική κομεντί που σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα και η οποία ουσιαστικά φέρνει στους δέκτες μας το υπέροχο κινηματογραφικό love-story του “Notting Hill”, αλά… τηλεοπτικά.

Σε ότι έχει να κάνει δε με το πρωινό η Ζέτα το σκέφτεται πάααρα πολύ σοβαρά, ενώ έφερε στο τραπέζι και πάλι το όνομα του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος είναι κολλητό φιλαράκι της, ταλαντούχος και ξέρει καλά τι πάει να πει ψυχαγωγικό, τηλεοπτικό μαγκαζίνο, οπότε σαφέστατα και όλο αυτό της δίνει μία σιγουριά.


Read More

And More