Η… αρπαγή της ωραίας Ζέτας!

Το μήλον της έριδος ανάμεσα στα ιδιωτικά κανάλια απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα θα γίνει αυτό το χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια. Και αυτό γιατί; Γιατί όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό, πολλοί είναι εκείνοι που… καραδοκούν στη γωνία, έτσι ώστε μόλις τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση.

Και η ευκαιρία αυτή δεν είναι άλλη από την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά στα πόδια τους, αν και εφόσον οι συζητήσεις της Ζέτας με το Mega ναυαγήσουν, ενόψει νέας χρονιάς.

Βλέπετε, είναι ακόμα ρευστό το τι θα γίνει ανάμεσα στη λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιό και στο Μεγάλο Κανάλι, σε ότι έχει να κάνει με την συνεργασία τους και με το νέο σόου που έχουν στα σκαριά για Γενάρη-Φλεβάρη.

Το κανάλι ,λοιπόν, εκείνο που ενδιαφέρεται για την Ζέτα είναι το νεοσύστατο και πάντα ανήσυχο – απ ΄ότι αποδεικνύεται τουλάχιστον – “Epsilon”, το οποίο και σου λέει ενδιαφέρεται για εκείνη σε περίπτωση που το τηλε-συνοικέσιο με το Mega “παγώσει”!

Φυσικά, εννοείται πως η Ζέτα θα ήταν για ΄κείνους η τέλεια παρουσιάστρια στην εκδήλωση για την φετινή ανάδειξη της Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς 2015.

Read More

And More