Αποκαλυπτικό: “Ελλάδα σ΄αγαπώ” θα μας λέει η Ζέτα μέσα από το Mega!

“I love my country” σαν να λέμε… “Ελλάδα σ΄αγαπώ”! Ναι, “Ελλάδα σ΄αγαπώ” είναι ο τίτλος με τον οποίο θα βγει στον αέρα το πολυσυζητημένο brand-new τηλεπαιχνίδι του Mega, το οποίο αφού πρώτα πέρασε από… σαράντα τηλεοπτικά κύματα του… στυλ και του… ύφους “βγαίνει, δεν βγαίνει, βγαίνει, δεν βγαίνει”, τελικά ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει τις τηλεοπτικές συμπληγάδες και βρήκε τον δρόμο προς τους δέκτες μας.

Οι Megaλικοί τα έβαλαν κάτω και τα ζύγισαν σου λέει τα πράγματα και τα τηλεδεδομένα και παρά το γεγονός της συρρίκνωσης της διαφημιστικής πίτας και παρά το γεγονός ότι ο προυπολογισμός του καναλιού για το β ΄μέρος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, αποφάσισαν να την κάνουν την υπέρβασή τους και το “I love my country” να ενταχθεί στο πρόγραμμά τους.

Οσο για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου πρότζεκτ; Οπως έχει ακουστεί εδώ και καιρό, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το πρόσωπο το οποίο θέλουν διακαώς εκεί στο Mega να αναλάβει δράση και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτές οι κουβέντες της λαμπερής Ζέτας Μακρυπούλια με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Μεσογείων έχουν πάει πάρα πολύ καλά και έτσι απ΄ότι όλα δείχνουν, η Ζέτα και το Mega θα δώσουν αυτές τις ημέρες και πάλι τα χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, αυτό το “deal” αναμένεται να κλειδώσει ολοκληρωτικά το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα; Οχι, το τηλεπαιχνίδι δεν θα βγει στον αέρα πριν το Πάσχα όπως κυκλοφόρησε, αλλά μέσα στο Μάρτιο, ενώ δεν έρχεται για να πάρει την σκυτάλη από το “Celebrity” της Σμαράγδας Καρύδη, όπως επίσης κυκλοφόρησε. Βλέπετε, το “Celebrity” έχει ακόμα δέκα εκπομπές του κουτιού που πρέπει να βγουν στον αέρα, οπότε είναι αδύνατο το “Ελλάδα σ΄αγαπώ” να βγει στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα και να έρθει να αντικαταστήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.


Read More

And More