Σημαντική εξέλιξη στην ενημέρωση του Mega!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στον ενημερωτικό τομέα του Mega. Βλέπετε, το Μεγάλο Κανάλι ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και περνά στην τηλεοπτική αντεπίθεση, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει ένα μπαράζ σημαντικών ειδήσεων που έχουν να κάνουν με το ειδησεογραφικό και ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματος του καναλιού.

Ετσι, μετά την σημαντική είδηση της Παρασκευής πως στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega επιστρέφει από αύριο το βράδυ στις 8.00 η Ολγα Τρέμη και πως το κομμάτι του σχολιασμού της επικαιρότητας ενισχύεται καθημερινά ακόμα περισσότερο με την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μεγάλο Κανάλι, ακόμα δύο σημαντικές ειδήσεις μας προέκυψαν σήμερα το απόγευμα.

Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με την απόφαση των μετόχων του καναλιού να αναλάβει κι επισήμως καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega ο Νίκος Στραβελάκης (μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου βρισκόταν προσωρινά σε αυτό το πόστο), ένας από τους πιο πιστούς και ικανούς δημοσιογράφους του Μεγάλου Καναλιού εδώ και πολλά πάααρα πολλά χρόνια και η δεύτερη είδηση με τον Σωτήρη Δανέζη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει και πάλι δράση, εκτός φυσικά από την αξιοπρεπέστατη και σημαντική παρουσία που είχε όλο αυτό το διάστημα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Mega και οι υψηλά ιστάμενοι του καναλιού, αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους μία ολοκαίνουργια, δημοσιογραφική εκπομπή την παρουσίαση της οποίας αναλαμβάνει ο Σωτήρης Δανέζης.

Για το τι ακριβώς πρόκειται θα έχω να σου πω τις προσεχείς ημέρες που θα γίνει γνωστός ο ακριβής χαρακτήρας της εκπομπής, όπως επίσης και για το αν έχουμε να κάνουμε με μία εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη εκπομπή.

Για την τηλεοπτική ιστορία ιδού η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων:

“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ο κ. Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Επανέρχεται στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων η κα Ολγα Τρέμη”

Read More

And More