Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.11.2012 | 07:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Κλεμμένα Όνειρα" - "Sila" : Τι θα δούμε σήμερα...

Κλεμμένα Όνειρα - Sila : Τι θα δούμε σήμερα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Sila" :

Η Ζεϊνέπ εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλάι του Μποράν ενώ ο ίδιος διστάζει να μιλήσει στη Σιλά για όσα τον απασχολούν. Η Σιλά πιάνει τον Μποράν να κάνει ύποπτα τηλεφωνήματα τα βράδια αλλά εκείνος αποφεύγει να της δώσει εξηγήσεις. Μια υπόθεση από το παρελθόν απειλεί να ανοίξει νέο κύκλο αίματος και ο Μποράν στρέφεται για άλλη μια φορά στη Ζεϊνέπ για βοήθεια. Της ζητά να φιλοξενήσει τη Ζελιχά, τη ζωή της οποίας απειλεί ο Μπερζάν. Η Ζεϊνέπ δέχεται να φιλοξενήσει τη Ζελιχά σπίτι της, κερδίζοντας την ευγνωμοσύνη του Μποράν. Η Σιλά συγκρούεται, όμως, άσχημα μαζί του επειδή αρνείται να της πει τι συμβαίνει τελευταία στη ζωή του..."Κλεμμένα Ονειρα" :

Ο 'Αρης εξηγεί στη Χρύσα το συμβάν με τη Φαίη κι αυτή γίνεται έξαλλη μαζί του. Θεωρεί ότι αυτό θα είναι η αφορμή να έρθουν κοντά ο Σταύρος και η Φαίη. Η Αντέλα ζητά από τον Σιμόν να πάνε να ζήσουν μαζί με τον πατέρα του στον Καναδά για να είναι όλη η οικογένεια μαζί. Εκείνος πανικοβάλλεται και ζητά τη βοήθεια της Σάννυ αλλά αυτή δε δείχνει να συμμερίζεται την αγωνία του. Οι τοκογλύφοι μαθαίνουν ότι ο Γιάννης έχει σχέση με τη Μαντώ και βάζουν στο μάτι την φάρμα.

Η Φαίη προσπαθεί να κρύψει την πληγή στο πρόσωπό της και η Φρύνη της συμπαραστέκεται. Η Χρύσα πείθει τον 'Αρη να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Φαίη, χωρίς να ξέρει ότι ο Σταύρος έχει πάει στο σπίτι της Φαίης. Η 'Αννα συνεχίζει τις έρευνές της για την ανηψιά του Μπίλλυ και το γιο της. Ο 'Αρης και ο Σταύρος συναντιούνται έξω από το σπίτι της Φαίης και η κόντρα τους παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ο Δημήτρης ζητά από τη Βίκυ να συναντηθούν στο σπίτι ενός φίλου του...  Η Βίκυ είναι διστακτική αλλά ο Δημήτρης της λέει ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10