Με ποιο πρόγραμμα το Mega σχεδιάζει να… αναχαιτίσει την Κυριακάτικη πρεμιέρα του “Your Face”;

Περισσότερο με… στρατηγεία μοιάζουν αυτή την εποχή τα δύο μεγάλα κανάλια, το Mega και ο ΑΝΤ1,μιας και ετοιμάζονται να μας παρουσάσουν τις νέες τους προτάσεις ψυγαγωγίας και έτσι όπως ίσως φαντάζεστε τα σχέδια επί τηλεοπτικού χάρτου παίρνουν και δίνουν!

Αυτές τις ημέρες σαφέστατα και όλα τα τηλεοπτικά φώτα είναι στραμμένα πάνω στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Your Face Sounds Familiar”, η οποία και αναμένεται την Κυριακή να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης. Παρόλα αυτά, οι Megaλικοί δεν το βάζουν κάτω και δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν στον ΑΝΤ1 την πίτα της τηλεθέασης αμαχητί.

Με άλλα λόγια; Το κανάλι της Μεσογείων καταστρώνει σχέδια… αναχαίτισης της πρεμιέρας των Αντεννικών στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι επιστρατεύει ένα πραγματικά γερό χαρτί για να πέσει στην μάχη της τηλεθέασης. Το χαρτί αυτό ανήκει στην κατηγορία “σύγχρονες ελληνικές ταινίες”.

Πιο συγκεκριμένα; Το Mega την Κυριακή το βράδυ απέναντι από την πρεμιέρα του “YFSF” θα βάλει την ελληνική ταινία “Ο Ηλίας του 16ου”, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να κρατά τον απολαυστικό ρόλο που κράτησε κάποτε και έγραψε ιστορία, ο μεγάλος Κώστας Χατζηχρήστος.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως ακριβώς θα μοιραστεί η πίτα της τηλεθέασης και το κατά πόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταφέρει να σηκώσει κεφάλι απέναντι από την λαμπερή πρεμιέρα του ΑΝΤ1!


Read More

And More