Το Mega πολιορκεί την Ελεονώρα Μελέτη;

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτή την εποχή οργιάζουν μιας και το καλοκαίρι λατρεύει τις φήμες και αυτές από την μεριά τους δεν… κρατιούνται! Τις τελευταίες ημέρες ,λοιπόν, μία νέα φήμη έκανε την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό προσκήνιο και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Πρόκειται για την φήμη που θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται σε συνεχή, στενά τετ-α-τετ με το Mega ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Ναι, λέει το Mega έχει προσεγγίσει την γνωστή παρουσιάστρια για να δουν αν μπορούν να συνεργαστούν και στο νέο πρωινό που στήνουν, αλλά και όχι μόνο…

Είναι ,όμως, αλήθεια; Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό φλερτ που γεννήθηκε στην πόλη; Σύμφωνα ,λοιπόν, με τους υπευθύνους του Mega όχι αυτό το φλερτ δεν επιβεβαιώνεται. Μάλιστα οι Megaλικοί με τους οποίους συναντήθηκα την Τρίτη το μεσημέρι στην πριβέ συνάντηση που διοργάνωσαν για κάποιους δημοσιογράφους φρόντισαν να μου διαψεύσουν κατηγορηματικά αυτό το fresh τηλεοπτικό σενάριο που έκανε την εμφάνισή του αυτή την εβδομάδα.

“Οχι με την Ελεονώρα δεν έχουμε συζητήσει για το νέο πρωινό μας, δεν έχουμε έρθει σε καμία επαφή μαζί της”, αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Και για να ακριβολογώ με την Ελεονώρα δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα και για οτιδήποτε άλλο. Μην βγει κάποιος και πει ότι δεν μιλήσαμε για το πρωινό, αλλά μιλήσαμε παράδειγμα για βραδινό. Με την κοπέλα δεν έχουμε έρθει σε καμία επαφή για του χρόνου…”

Συμπέρασμα; Τα του Mega που αίφνης κυκλοφορούν σε σχέση με την Ελεονώρα, δεν είναι τίποτα αλλό παρά μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αλλωστε, είναι γνωστό πως παντού υπάρχει αυτή την εποχή ένας μύθος!

Read More

And More