Οριστικό: Η Ελεονώρα Μελέτη στο “Εψιλον” με ανθρωποκεντρική εκπομπή! Ολο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Παρελθόν αποτελεί για το Star η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με το “Εψιλον”, αποφασίζοντας έτσι να βάλει μία τελεία στην μακρόχρονη συνεργασία της με το κανάλι της κάτω Κηφισιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μία σειρά συζητήσεων και επαφών που είχε με τα στελέχη του Star τελικά κατέληξαν στο να μην προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους, μιας και πλέον και οι δύο πλευρές είχαν εντελώς διαφορετικές τηλεοπτικές προτεραιότητες.

Η Ελεονώρα Μελέτη έμεινε πιστή στην αρχική της απόφαση να μην συνεχίσει να υπηρετεί τις gossip εκπομπές και να επιχειρήσει να κάνει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα στην καριέρα της, γεγονός με το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συμφώνησαν οι ιθύνοντες του “Εψιλον” και όπως καταλαβαίνεις αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που η παρουσιάστρια τους είπε το μεγάλο “ναι”.

Η Ελεονώρα παρουσίασε στο κανάλι και τον πιλότο της εκπομπής με την οποία θέλει να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι. Οι ιθύνοντες τον είδαν, τους άρεσε και έτσι με ταχύρυθμες διαδικασίες προχώρησαν στην επόμενη φάση όπου και ήταν να δώσουν τα χέρια.

Και επειδή γι ΄αυτή την εκπομπή έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα, να σας πω πως σύμφωνα πάντα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όχι δεν πρόκειται για εκπομπή ταξιδίων, όπως επίσης όχι δεν πρόκειται για εκπομπή extreme sports. Πρόκειται για εκπομπή εντελώς ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, η οποία θα κουβαλά έντονα στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης.

“Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία θα έχει θέμα της τον άνθρωπο και ότι μπορεί να τον απασχολεί… Ναι, όντως έχουμε να κάνουμε με ένα πρότζεκτ που θα έχει έντονα στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης, χωρίς φυσικά να μιλάμε για μία αυστηρή ενημερωτική εκπομπή.

Πάντως, επειδή κι εμείς διαβάζουμε όλα αυτά περί extreme sports κ.τ.λ, όχι η εκπομπή που ετοιμάζουμε δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Οσο δε για τον αν η Ελεονώρα θα ταξιδεύει; Οχι δεν πρόκειται να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή και τα ταξίδια να είναι ο στόχος της. Θα ταξιδεύει μόνο αν χρειάζεται στο πλαίσιο της έρευνας που θα πρέπει να κάνει για το θέμα με το οποίο θα αποφασίζει να ασχοληθεί”, αποκαλύπτει στο TLIFE στενός συνεργάτης της Ελεονώρας.

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα μπορεί για παράδειγμα να ασχοληθεί με θέματα ψυχολογίας και εσωτερικής αναζήτησης, μέχρι και με θέματα ευεξίας. Οσο για το κάθε πότε θα την βλέπουμε; Εννοείται πως θα βγαίνει στον αέρα μία φορά την εβδομάδα, μιας και θα χρειάζεται μεγάλος χρόνος προετοιμασίας.

Read More

And More